Tak mě napadlo, že si založím sbírku památečních kartiček z kešek. Do své chystané kešky jsem si dneska dal natisknout 14 kousků, narozdíl od minulých kartiček to však není obrázek kruháku s názvem cache a z druhé strany kalendářík na rok 2011, ale spíš jsem se pokusil to co nejvíc přiblížit takovému diplomu, o rozměrech 85x90 (aby do kešky vlezly nepřehnuté).
Pojďme si o nich tedy popovídat a "zamachrovat" si se svou sbírkou.
Sbíráte památeční kartičky? Pokud ano, kolikpak jich máte?
Co by podle vás mělo na památeční kartičce být?
Měla by mít nějaké určité rozměry? (že bychom se tu mohli domluvit, pak si na to založit album, a né aby byla každá jiná
Když založíte novou kešku, dáte do ni nějaké památeční kartičky? Pokud ano, kolik? A je na nich nějak označeno například první, druhé, třetí místo? Pokud ano, jak to řešíte, když se vám tam na ftf nahrne deset kačerů najednou?
My dáváme do kešek tohle: HWGC – hrabosikesky – album na Rajčeti (neumím tu vložit odkaz, tak si to musíte zkopírovat do prohlížeče). Samozřejmě, že jen po 1 ks a do vlastních po 3 ks (je to časově trochu náročnější).
Příjemně si u toho pročistím hlavu. A navíc zabiju čas, když jsme na "povinném" víkendu u tchýně. Samozřejmě, že to nestíhám dělat do všech kešek. Jinak jedno kolečko je tak na 10-15 minut práce.
Inspirován tímto vláknem jsem GVC pro svou krabičku vyrobil. Měl jsem dobrou zkušenost s tiskem na mikroperforované archy (RAYFILM 0614N), i po tisku inkoustem na běžné HP tiskárně se vizitka dala vymáchat ve vodě a nerozpíjela se. Bohužel mi tiskárna přestala tyto archy brát, tak jsem musel tisknout na fotopapír a stříhat.
Jedna série FTF,STF,TTF a pak neoznačené. Jaký je zájem, zatím nevím. Pokud by se někde vytvořilo něco jako album, mohlo by to být zajímavé.
Super nápad. Asi do naší kešky také umístíme. Měl bych možná návrh na zadní stranu - stručný "návod" co s tou kartičkou (že se nemění, že si ji kačer může odnést atd…)
Když by byla daná jednotná míra, tak bych si na to mohl pořídit klasické desky z políčkama na vizitky, a nemusel bych to jen tak házet do jedněch A4kovejch desek
Pak by se muselo dát nějaké pravidlo typu "pro zařazení je nutné, aby existovalo minimálně pět kusů". Já si naopak myslím, že katalog by byl dobrý, neboť sběratelé by věděli které gvc jim ještě chybějí, a pro kterou kešku se mají vydat, zda tam náhodou ještě gvc nebudou :))
Jelikož mi nevyhovoval podklad v bmp, vytvořil jsem geovizitku v Corelu. Bude to vypadat nějak takhle, kdyby někdo měl zájem tak můžu poslat.
Název cache tam schválně nepíšu, jablonečtí bfkaři mají totiž nějak moc štěstí
Tak sem dávám svou. Nevycházel jsem z žádného vzoru, jen z rozměru vizitky. Zda je o ně zájem, nevím.
edit: zrovna jsem se dověděl, že zájem je, už v krabičce žádné nejsou.