H+ 400

Neuplynul ani mesic od chvile, kdy jsem Honzovi blahopral k ziskani 300. Kdyz me vcera volal z Kuksu a overoval si souradnice, ktere v tom chvatu nechal doma, hlasil, ze je to prave pokoril 400. Neuveritelne.

S timto tempem to vypada, ze by mohla letos padnout 1000ovka. Co tomu rikas?

Ma gratulace tedy leti do Skalice, Jaromere, Nachoda... ( tam se vsude vyskytuje, pokud zrovna nekesuje)[:D]

Preji ti stale pevnou sipku, hodne prazdnych logbooku a nekdy i trochu stesti pri kesovani.[B][B][B]  

Honzovi jsme gratulovali jiz osobne, tak jeste zde posilame velkou gratulaci a jeste vetsi diky za obnovu kese na Kuksu. At se tii stale dari

Pripojuji se ke gratulaci, je to pekelne tempo :o) Tak hlavne at kesovani stale tak bavi a prinasi radost.

[^] 

No vždyť to říkám, že u Honzy nestíhám ta kulatá jubilea [;)] Gratulace z Perníkova a hodně pohody do dalších lovů..

Teda Honzo, neni to dlouho co si mel 300 a uz ctyrsta je sklade  dobry

at se ti dari

Honzíku, čekal  jsem na osobní blahopřání a na to jsem pak téměř zapomněl [8-)]… Takže dodatečně…  Ještě více DRIVE-IN s Tvojí kOktávkou!!! … a další stovku zase do měsíce (?) [:P]

To je fofr to je fofr, znám ho chvilku a stihl za tu chvilku udělat přes sto:-) mazec Honzo. Ale povez..nestalo by za to nekdy nechat tu kOktavku pred tou kulatou znackou?;)

Hele všichni - díky za přání, potěšilo. A Qniku - s tou značkou, kdopak chtěl u Lomu 6 zůstat dole, protože dál nevedla cesta, he? [;)]

Moc gratuluju a posílám československou gratulaci t.č. z Bratislavy. To jsem ráda, že v tom lítají i podstatně mladší než jsem já. Mám tak jistotu, že to není stařeckou senilitou [;)]

Pripojuji se ke gratulentum !!!

Pripojuji se ke gratulantum !!!