Kdo neviděl, neuvěří!!! Ale věřte, já u toho byl! Dnešní geozátah do Kutné Hory znamená zaokrouhlení Honzových FOUND IT na rovných 300. Jsem rád, že jsem mu mohl blahopřát jako první [:$].. Honzíku, jen tak dál!
Tak to se přidavám i já [^] … a vůbec se nedivim. Mel jsem možnost poznat jeho schopnosti v terenu [Y]. Až se příště uvidíme tak máš u mě [B]. GRATULUJI !!!
I já gratuluji k další metě, už se těšim až se zase někde potkáme[G]
Taky gratuluju , ať ti to jde jako doteď !
Připojujeme se ke gratulacím [^][D]. Hodně štěstí do dalších stovek….tisíců…..[Y][:D]
Další, který zaokrouhluje stovky tak rychle, že ani nestíhám psát gratulace. Takže blahopřání z Perníkova a ať se i dál daří…
Honzo, taky gratulujeme a at ti to jde stale tak dobre a nocni vypravy at se vzdy vydari!
Také se přidáváme ke gratulaci, jen tak dál…
jééé a já to málem prošvihnul, tak tedy taky gratulation! A brzo zas na nejake te FTFce ciaoooo:-)
I kdyz se zpozdenim, i ja se pridavam do fronty gratulantu. Do dalsich stovek preji hodne sily, casu a novych kesi. Jen me mrzi, ze jsme se uz dlouho nikde v terenu nepotkali.[B][B][B]
Gratuluju kacerovi ktery ma prave jako ja 300 kesek.
Ano pekne kulatoucke cislicko. At se porad dari v pohode ! Gratuluji Slajz a Tucek
teda Honzo kam se to ritis moc velka gratulace k tvemu vykonu
at se ti dari
kladina
I my se přidáváme s gratulací! A těšíme se třeba zase někdy na viděnou, na nějakém tom eventíku[;)]