H+ ma 600

Neni to tak dlouho, co jsem Honzovi blahopral k dosazeni 500ti nalezenych kesi. Ac to zni neuveritelne, H+ dokazal opet husarsky kousek. Za 23 dni udolal dalsi 100 z vytouzeneho melenia.

Takze moc blahopreji a do tech zbyvajicich 4 stovek preji stale pevnou sipku, dobry stav geovozidla a hooooodne volneho casu.[Y][B][^]

Taky gratuluji:-)) koukam ze to beres hodne velkou rychlosti:-) uplnej geosprinter:-)

Ke gratulaci geosprinterovi k další metě se přidává celý, celičký  M@x team… 

tehnle kluk je normálně blázen:-) tak ať ti to pořád tahle jezdí...tak za měsíc u sedmi stovek??

Kurnik v Brne se vyfotil s modelkama a hned mu to cachuje o to vic. No tak jen tak dal a hlavne opatrne a at vas to porad bavi.

Sem si myslel že to v ty Praze das . Takže už sliním jeden velkej GC na pupendo za 4 mesice ! Jo taky gratulace :-)

Pekne cislo moc gratuluji !!!

Tak take moc gratuluji - zrovna vcera jsem lovil i tvou multi v Babiccine udoli a bylo to moc fajn. Tak at ti to stale skvele slape (nejen) v geo-zalezitostech.

Gratulujeme;)

Honzo jde ti to pekne. Gratulujeme

Tak se tak vrátím po čase ke kompu a koukám, že máme dalšího nového pozitivně diagnostikovaného :smiley: I vlákno bych Ti založil, ale když ty chlape pro samý pixlování nemáš čas ani včas zalogovat :wink: Jde to s Tebou pěkně z kopce. Tak tedy "Vzhůru dolů!!!" :smiley:

Gratulace z perníkova.. Hele brzdi, kdo má pořád psát gratulace :wink:

Gratulujuu! Cece, to je fofr, ze to ani nestiham sledovat! Jen tak dal a litranek je co nevidet!

Tak i já přeju H+ ať se mu daří dál a hlavně hodně nočních FTF lovů ať je taky trochu sranda:D

Taky gratuluji. Ať další kešky pěkně přibejvaj :slight_smile:

Honzo, ty jedes jako dabel. Tak at ti ty nocni FTFka stale padaj jako dosud :smiley: