H*vn* u keše

Ahoj, tímto si dovolím ctěnému geocacherskému publiku sdělit, tedy těm, kteří to ještě neví, že u některých mých keší je hvn. Ano, čtete správně. Ano, vím to, o h*vně mi nemusíte všichni psát…

Nechci se teď zabývat tím, jestli to je nějaký nový trend, vedle keše nsrt, ale spíš mě zajímá, co se od ownera kešky očekává. Čist stále a neustále hlášení kačerů, že "je tam" a jak to bylo nechutné je opravdu ubíjející, čeká se snad že owner provede deratizaci či úklid místa ? Nebo mám keš po čas než příroda s exkrementem naloží disablovat ?

Je to nechutné, ale ono s tím oním přece může naložit již i lovící kačer na místě, co má za to navíc k dobru za odlov bod, proč by odklízet cizí hvn měl zrovna vlatník kešky, notabene nucen tam cestovat kvůli h*vnu i světa kraj. Tedy, očekává se to od něj, či nikoliv ?

Díky za Vaše postřehy…

Ja osobne to beriem ako varovanie pre ostatnych, nech sa pozeraju pod nohy. O defekalizaciu sa musi postarat majitel predmetu dolicneho - nahaname majitelov psov, aby po ich milackoch upratovali, toto je imho ten isty pripad… Ale s tym asi moc nespravime…

Já už uvažoval o tom, zda by pro české kešky nebylo dobré mít novou ikonku do atributů "Ho.no" a je jedno jestli lidské či psí… U některých keší to je problém sezoni, tedy jak je venku teplo, tak jsou parky a lesíky plné bezdomovců… s příchodem podzima se situace výrazně lepší :wink:

Tak si přidáme do seznamu nejnutnějších věcí pro kešování pytlík s chlorovým vápnem.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=3243&pid=31427#post_31427

Ještě když jsme měli naše nádraží umístěné až vzadu u konečné busu, tak nám tam pravidelně chodili jejich řidiči. Člověk to uklidil (bylo tam husté křoví, do kterého šel bochánek, měl-li správnou konzistenci, vhodným golfovým úderem pomocí klacku bezpečně umístit) a za týden se problém opakoval.

Já mě příšernou zkušenost z Borotína. Krásná zřícenina, nádherný den. Bohužel, někdo v dobré víře zakryl kešku ještě jedním kamenem, na kterém bylo hvo nalepeno. Měl jsem málem žaludeční problém - ještě štěstí, že blízko je rybník, kde jsem provedl úplnou očistu…

Taková poznámka mě netočí. Spíše mi vadí, že sem tam někdo napíše u jedné z mých keší že ji nenašel a že v takovém bordelu hledat nehodlá. Přitom keška je v krásném a jediném pařízku na zeleném pažitu úplně mimo jakýkoliv nepořádek. Stačí se jen předklonit a vytáhnout. To jsou lidi, kteří neuměj hledat a ještě nadávaj.

Buďte rádi, že se vám to lejno neobjevilo rovnou v kešce… Už se mi to stalo. Bohužel jsem se ještě nedostal k tomu kešku vyměnit.
Podle mě pokud to je někde v lese, tak nějaké exkrementy se mohou vyskytnout kdykoliv, lesní zvěř atd. Nedá se vyloučit ani že nějaký člověk si tam náhodou odskočí, i když to by pak to lejno měl alespoň trochu zakrýt. Pokud to je ale ojedinělý výskyt tak mi připadá, že vůbec nevadí nechat věci volný průběh. Kolikrát do něčeho šlápnete, když jdete přímo po cestě.
Horší to je, když založíte keš někde ve městě na místě, kde je nepořádek a kde už při zakládání je vidět, k čemu to místo slouží. To pak je na autorovi, aby tu kešku založil jinde…

To by se dalo využít i k maskování keše… Vpodstatě v jakémkoli obchodě s žertovnými předměty se dá koupit imitace…:Dale chce to pak upozornit v listingu!!!:D:D

a proc kupovat za drahe penize imitace, kdyz se toho vsude válí, jen se ohnout:):):slight_smile: a kdyz dojdou tak u Autackovych kesi vzdycky nejake zbyde
PS Autacku promin, tvuj prispevek me prijemne pobavil, hned mam hezci den!

Jednou to na mě přislo … nemohl jsem si pomoct, … ale fakt jsem se snažil najít misto trošku stranou, a zamaskovat dílo, přísahám! :slight_smile:

Pažitko, nekecej! Vaše rodina je známa močením na keše.

Nejprve musíš kešu najít a pak teprve si odskočit!!! :p:p:D:D