Vypadá to, že je naše cachemapa napadena cizí nepřátelskou mocností. To se nám určitě mstí za naše celosvětově dobré výsledky. Snad to nepřinese žádné ztráty…
Nepustil se jen Honza do nejakeho upgradu mapy? Treba ta dosavadni uz nezvlada zobrazovat takove obrovske mnozstvi cachi.
Je to hruza, zajimalo by me kdo mel tak blbej napad.
No nevim nevim co to a kdo to udelal http://www.netdisaster.com/
Tak uz to leze na vsechny stranky
LOL
Zda se ze Disaster jde vypnout… Zajimave je, ze u me skodi jenom na Firefoxu, na IE nebombarduje.
AdBlock to odstraní, ale mapa je prázdná a i ostatní části webu (formulář v odpovědi ve fóru) nejedou správně… ![]()
Nekdo kesuje a nekdo k tomu jeste i hackuje.
Kdo si hraje, nezlobi :-). Firewal s vypnutym ActiveX i Javascriptem prerusil nalet (FireFox).
Hele kuci a to jako skoncil geocaching? To jako sem posilaj Amerikani todleto?
Myslite ze by mi moh nekdo poradit? Dekuji predem ![]()
To prejde! Preci nas nejaky Amerikani nedostanou! Sikovny cesky rucicky zauradujou a bude!
A ja uz tady deset minut zkoumam, co se mi to do pocitace dostalo za spyware ![]()
Safra, to abych sel hledat atombordel.
Já jsem kliknul na ten křížek v tom novým červeným nápisu (netscape) na cachemapě a je to pryč, huraaaaaaaaa!
Bohuzel, ne tak uplne, jak pise ok1in.
Podle toho co vím, tak na stránkách www.netdisaster.com se zadá adresa stránky a zvolí požadovaný efekt, který se bude ukazovat na dané stránce.
Více na http://www.sedmikraska.cz/cervotoc/?p=260
Jo kdo si hraje nezlobi, ale at si jde hrat nekam jinam
Chudak webmaster…
A to na statistikach mi pochodujou panacci s transparentama s nasima nickama … jako vtip dobry … jestli to zmizi ![]()
No a neni to jenom nejakej Honzuv forek po nedavnych debatach? Pak by to podle mne bylo i docela povedene ![]()
Skoro bych rekl, ze to bude jeho prace :-). Aspon tech zaniklejch kesi je tam vice nez obvykle.
Tak nam litaj bomby in na ie. Chudaci kešky… :o/
Myslim ze na to by se dalo vsadit ![]()
Me se to libi… presto ocekavam vasnivou diskusi na tema “Jak si toto muze Groundspeak dovolit?!?” nebo podobne :-))