haggaeus #900

Spanilému obecenstvu se oznamuje, že haggaeus, náš spolukačer a reviewer dosáhl na metu 900 keší.

Protože k tomu došlo shodou okolností na naší keši #1 Reynevan w Czechach / Bohuslavsky spital, rozhodl jsem se (výjimečně) zahájit toto oslavné vlákno [:D]. 

Blahopřejeme a budeme bedlivě sledovat, jestli se mu opravdu podaří zvládnout celou sérii Reynevana před dosažením #1000, jak se upsal v logu [:)].

Gratuluji a klobouk dolů, jelikož se divím, že při narůstajícím počtu vznikajících keší máš čas i na lov.

Gratuluji nestorovi pixlicek v Cechach ke skvele mete a dekuji, ze se o nas tak pekne stara.

Gratuluji a děkuji za trpělivost při schvalování některých mých cache. [:)]

Huuu, to je teda už pěkné číslo, gratuluji!!!!![Y].

Jo a těším se, že zůstanu takhle veselý i u schvalování mých keší, které se blíží....[;)]

Teda jak to všechno stíháš :)

Jen tak dál...

Veliká gratulace! Ta tisícovka je už opravdu za rohem [;)]! A samozřejmě velké díky za vše, co pro (nejen) český geocaching děláš!

Pridavam se k zastupu gratulantu. 900 je skutecne uctyhodne cislo zvlast kdyz vidim jak casto "pipaji" nove cache. Haggaeus me naucil zaklady zakladani cachi a to jsem hodne natvrdly a mam pomale chapani. Takze mu krom gratulace dekuji za rady a za peci o ceske cachky.

I mi gratulujem a dekujem co pro nas delas.[Y]

Toto je druhé blahopřejné vlákno, ale haggaeus si jich zaslouží nejméně tucet! Marku, hodně štěstí a potěšení z kešek nalezených i založených, hodně trpělivosti s námi a ať Tě šipka vede vždy správným směrem! [D][G][^]

Marku, hodne geozdaru i do budoucna! A hlavne: preji cachovani bez problemu takovych, jake te napr. potkaly s Ondrou pri lovu Matrixe. Snad budou pro tebe dalsi cache priznivejsi a bude te tedy i nadale hodne bavit nejen jejich hledani, ale i schvalovani.

Také gratuluji a děkuji za všechno, co pro nás děláš..