Handy Geocaching Light

Až do včerejška jsem používal v mobilu aplikaci Handy Geocaching Light, když jsem se chtěl v terénu dostat k listingu, logům a nápovědě keše, kterou jsem hledal.

Včera jsem náhle zjistil, že její funkčnost vzala za své, asi změnami na gc.com :frowning:

Používáte to ještě někdo jiný ?? Má to nějaké řešení ??

Na mém mobilu ta nově vyvíjená aplikace nechodí a tohle mi opravdu stačilo.

Pouzivam taky, Locify se mi zatim take jevi nepouzitelne. Musime pockat, az Destil vyda opravu pro nove prihlasovani.

EDIT: ctu to ve spatnem poradi, pry uz je nova verze. Asi toto vlakno zamknout.

No, nicméně odpověď aplikace je stále stejná: Nejste přihlášen k gc.com

V mobilu mám verzi 2.8.5, velikost 53 kb, před chvilkou jsem ji stahl znovu, byla to ta samá, co jsem tam už měl.

Takže zatím nic nezamykám a čekám na vyjádření autora, poslal jsem mu mail.

Nevím jaký je rozdíl mezi Handy Geocaching light a Handy Geocaching.
Já mám v mobilu (SE W810i) Handy Geocaching v 3.2.5 a teď jsem jej jen tak zkušebně zkusil pustit a vyhledat nějaké keše a všechno funguje jak má.

Používám Handy geocaching 3.2.5 a chodí pořád a dobře. Teď jsem ho odzkoušel a zcela bez problémů.

No, vyhledávání podle WP už chodí :slight_smile:

Ale okolní keše mi to stále nehledá a padá to na chybu :frowning:

Ale to asi souvisí se změnou listování v seznamech keší, to už nechodilo dříve :frowning:

Poběží mi plná verze HG i bez GPS modulu ?? Naviguju GPSkou, tohle mám jen na listingy, logy a nápovědy.

To Kolombo: Je tam volba "Bez GPS", takže to bude normálně fungovat, kromě funkcí, které ke své činnosti potřebují GPS.