Mám dva různé mobily, dva různé operátory, na obou poslední verzi HG a obě mi přestaly fungovat - HG najde seznam keší, ukáže základní informace, ale odmítá stáhnout listing/logy atd… s chybou "špatné GPRS připojení". Co s tím?
Teď jsem to vyzkoušel a dělá mi to to samé:( SE K 750i , o2
vodafone a SE V630i to same…a to je nemile ![]()
Dnes mne to pekne vypeklo : nnastesti jsme mel sebou instalasi locifi a kdyz jsem ji naiinstaloval fungovalo vse jak ma Sonyerisson k750 t-mobile
Tak mi to taky nedalo a vyzkousel jsem - Nokia N95 a O2 a vse bez problemu, jak listing, tak logy..
Ozkouseno s N80 a vodafounem a taky to nejede, vypis kesi OK, ale listingy a logy nejedou.
Hlásím stejný problém. Mám nokii 5500 a o2 a taky stáhnu jen keš ale na nápovedu se nedostanu. Píše to že mám špatné nastavení GPRS. ![]()
Popisovaný problém mám už od včerejška. Právě jsem Handy geocaching přeinstalovala a problém trvá
Odpoledne mi to dokonce už odmítlo zobrazit i stránku se základními informacemi ke keši a napsalo to hlášku, že byl změna v html.
jj, včera jsme na to taky narazili. Teď jsem to zkoušel, stále nic, listing: "Tato keš nemá žádný popis". ![]()
Je otázka, jeslti to sem má smysl psát (tj. jestli to tu čte autor, nejsme zase TAK zkušení kačeři). Stejný přístup z N6230i - T-Mobile (píšu hlavně proto, že tuhle síť ještě nikdo nezmínil). Reinstal nebral, první výskyt včera. Zřejmě něco změnil geocaching.com u nich. Nepředpokládám, že to bylo nastavením GPRS. Zobrazí to je základní popis, logy a listing bohužel nikoliv.
Tak se jiz (oproti vcerejsku) take pripojuji ke skupine co jim Handy koreknte nefunguje:(
Hlásím se taky. Vypadá to nejspíš na problém na serveru HG, odkud se všechna data stahují… Jelikož autor propaguje svůj nový projekt Locify, bojím se toho, že podpora pro HG bude horší a to je škoda.
zvlast proto, ze Locify nefunguje ani na jednom z mych telefonu… navic mi prijde hure pouzitelny, coz je ovsem mozna dusledkem toho, ze na mych telefonech nefunguje ![]()
Souhlas, Locify je zajímavý projekt, ale zatím v plenkách. Až bude mít fíčury co HG, pak snad ano, ale zatím jednoznačně vede HG. Nemám představu obdobného programu, který by zvládal to co HG.
I já mám s HG od včera stejný problém
Locify jsem si sice nainstaloval, ale nějak mě to nenadchnulo.
Stejny problem jiz od patku, HandyGeocaching jsem hned vecer preinstaloval a nepomohlo to (zakladni info nacte, hint ani logy uz nikoliv). Tusim, ze se cosi zmenilo na serveru groundspeaku, nebo odkud HandyGC taha data
Locify mi bohuzel na Siemensu CX75 nefunguje.
locify je hodne zajmavy a urcite bude az do nej pujde nahrat kese z GG a bude mit slepou mapu :)) , ale HG je ted to nejsnazsi a nejpraktictejsi co znam , stacilo dat do oblibenych kese v okoli a pokud jsem se nahodou ocitl v blizkosti nejake dal jsem si odlov, coz u locifi moc nejde navic grafika neni uplne to ono co u HG. Ted to bude trosku horsi , ale snad se to vyresi ku prospechu vsech.
http://www.destil.cz/forum&topicId=464
"Destil: (Profil) 12.10.2008 19:35:40
Ahoj,
Groundspeak mirne upravil stranky a to zpusobuje problem - pripojeni mate nastavene spravne. Vim jak to opravit, ale nemuzu se ted pripojit na FTP serverove casti HG. Jakmile se FTP vyresi, opravim to."
Díky za opravu, funguje!
I já velice děkuji za rychlou nápravu