Handy Geocaching - upload Field notes

Stalo se nekomu z vas, ze se neuploadujou nove zadane field notes (dale FN) u ulovenych kesi? Stalo se mi to jiz nekolikrat u vsech verzich (i u aktualni testovaci) u kterych to HG nabizi. Vypozoroval jsem, ze se to stane u tech FN, ktere po zadani z nejakeho duvodu otevru v mobilu pomoci volby upravit (kdyz chybi volba zobrazit FN). Takze se mi zda, ze se mozna zmeny cas vytvoreni a editace a HG sy mysli, ze tato FN jiz byla uploadovana na GC.com. Diky.
(mobil Nokie E71, HG-3.5-svn54)

Mám stejný problém, pouzivam nejnovejsi verzi 3.5 a field notes se na GC nenanahraje, v cem je problem?

Diky

me by spis zajimalo kam se ten textak s fieldnotes uklada

Používám předposlední verzi a nahrává se mi to na GC.com v pořádku.

Teď jsem to zkoušel přímo na telefonu a funguje to.

JerryBike: V té době na GC.com byl bug, kdy se nenahrál druhý field notes, pokud ten první byl poslán na server ve stejný den (ale v jiný čas). Prostě čase mezi dvěma nahráními field notes na server musel být rozdíl jeden den. To snad bylo již opraveno.

code2: No mrknu na to, ale jak řikám funguje to. Zkus si ještě pohrát s nastavení inkrementální Field notes, viz: http://lab.arcao.com/aplikace/j2me/handygeocaching/historie.html.

druzicka: Žádný texťák se negeneruje, po nahrání jsou field notes tu: http://www.geocaching.com/my/fieldnotes.aspx

A šlo by aby se nějaký generoval? Abych mohl buď odeslat FN tak jak to je teď, přímo a nebo si vytáhnout "texťák" a do něho si třeba připsat a rozkopíroval stejnou hlavičku pro jeden výlet a až pak ručně nahrát na GC.com podobně jako z Oregona nebo GCz?

Nebo jak už se po tom jednou ptal Qnik, nešlo by přidat funkci, kam si zadám předdefinovaný text, který se mi bude v novém FN zobrazovat stejně jako čas vytvoření.

Nejlepší by bylo oboje. :smiley: Ale aspoň to první by bylo super.

Takhle nejak jsem to myslel jak to popisuje werki. Jako dalsi supr vec by byla moznost ze stazenych kesi ulozit gpx nebo loc soubor na kartu pro pouziti v dalsich aplikacich :slight_smile:

tak mne sa to nepodarilo ani rozchodit :slight_smile:

U mě naprosto stejný problém. U keše jsem vždy uploadnul Field notes, napsalo se: Field notes uloženo, a teď koukám na net a tam nic… ticho po pěšině.

Popina: A odešleš ty field notes na GC.COM…? Pokud ne, tak tam neodejdou a máš je pořád jen v HG:-)