Hola hola, vsem na vedomi se dava, ze Pc-romeo opet dela mirne zmatky a upozornuje na posunuti zacatku narozeninoveho eventu jiz na ctvrtou hodinu odpoledni a soucasne upozornuje na objednanych cca 40 porci gulase, ktere budou udelany jen pro nas a verim, doufam, ze prijdou vhod po jiste narocnem pracovne-geocacherskem ctvrtku. ![]()
Tim gulaskem ty zmatky zrejme vyzehlis, PC ![]()
Díky za upozornění, budu si to muset přehodit v práci
. Gulášek rozhodně přijde vhod. Dikes!!!
Stvrta hodina je dost sibnuty cas, to tam pridu skolopovinni
Kazdopadne do kolkej hodiny vecernej sa to planuje?
No i pro mě je to dost velká šibenice. Sedět ve 4 v hospodě, to vzhledem k pražské dopravě znamená ve 2 vzít kramle z práce. To nevím jak se povede. Takže určitě dorazím, ale s časem si nejsem jist.
Ondro, mozem sa blbo spytat… Komunikoval si vobec s niekym ohladom tohoto eventu? Je tu jediny clovek ktoremu sa hodi ten termin?
vzhladom na to, ze na druhy den sa konaju 2 eventy (Pardubice a Jeseniky), tak sa tie geonarodeniny mohli slavit tam, bolo by to jednoduchsie
Takto eventujeme kazde 2 tyzdne ![]()
Bylo by možné třeba dělat eventy o víkendech? Já bych třeba i do Prahy rád zajel, ale ve čtvrtek se to zrovna moc nehodí ![]()
tak prid na geojeseniky ![]()
Ne vsichni ted ale muzou jet do Pardubic nebo Jeseniku. Ja jsem treba rad, ze bude event v Praze. No a narozky ma cesky geocaching zkratka 1.6. a ne jindy.
Cas me taky trochu zarazil. Tak doufam, ze tam v 19-20 (driv se mi urcite dorazit nepodari) jeste nekdo bude.
Cas zacatku 16:00 neni nutny cas nastupu… Ale zkratka , kdyz bude nekdo chtit, klidne muze prijit i driv. Samozrejme se ocekava ze konec nebude prilis brzo… Zalezi na tom kolik lidi se pujde vyspat pred cestou do Jeseniku. Klicniku, muj posledni event - Geohratky, byl prave kvuli Brnakum od brzkeho odpoledne a byl o vikendu… Co vic bys jeste chtel?Drevokocure - koukni na lsiting, na logy a vsichni ti kdo jsou prihlaseni jsou evidentne ok a termin jim vice-mene vyhovuje.Eventy se bezne delaji ve ctvrtek a to ze je druhy den dalsi event, ac uplne jinde mi pripada naprosto nepodstatne. Nikdo nema povinnost se takovychto eventu ucastnit, ani jednoho. Ja jsem to udelal schvalne presne v den “narozenin” a je uz kazdeho problem jestli se podle toho zaridi…