Hardcore 2010

Hardcore 2010 dnes publikován! :smiley:

Díky za info, už jsem se přihlásil a moc se těším:)

Díky za info už jsem dal vědět celé skupině a snad dorazíme :slight_smile: konečně něco peo nás

Nooo pánové, tak tohle vypadá zatraceně dobře !!
Ale únor je daleko, takže radši vyčkám,protože já jak někam bezhlavě prásknu will attend 2 měsíce předem, nakonec se tam nedostanu.
Když mě vyjde datum a doprovod, tak i těch 260 kiláků překousnu :slight_smile:

4D@ve_cz:
Odkud si že bych tě mohl nabrat někde když bude místo v autě určo bychom se nějak dohodly přeci jenom jed sám nebo s někým je amortizačně a ekoligicky lepší

No do HK to mám co by oregánem dohodil a zbytek MHDčkem dojel, takže bychom se klidně mohli domluvit, pokud mě to dopadne ..
( nebo možná spíš nám ? - sám bych asi nejel .. ) Ale dva měsíce jsou vážně hodně i na mě, a to bych řekl že mám času fůru …

První ročník byl nezapomenutelný, takže druhý bych si nerad nechal ujít. Hned to jdu omrknout.
Díky za info.

Po prvním ročníku jsme se na pokračování moc těšili, ale příští rok se na Hardcore nedostaneme, škoda, škoda.. tak se snad dočkáme HC 2011 :wink:

tak jsem se byl pozeptat, jestli můžu. Manželka říkala, že když tam budou nějaké kočeny, tak ne :-(. Tak zatim nevím …

Ted vsechno zavisi na zkouskach, jestli projdu tak urco razim, ale jestli ne…tak me vyhodi:( (tak bude casu az moc:(, …tudiz bych vlasne taky mohl jet:D)

Taky me to docela zaujalo, jen odmitam stanovat (viz nazev), venku spim zasadne pod sirakem. :wink:
Do te doby je ale spousta casu, takze zatim nevim …

Zdravím.

Nevíte někdo jak to vypadá se sněhem na Polaně.
Určitě to bude lepší než loni (teda co se sněhu týče).

Jirka

Caues,
bylo to dost dobre (kolem pul metru), minuly vikend to trochu potalo a sedlo. Pocitam tak 30-40cm tam bude. Zato ale bude pekne usedly, zadny prasanek. Chtelo by to, aby jeste trochu pripadlo pres tyden.

a přístup na místo ? Bude letos potřeba nějaké spešl vybavení aka sněžnice ?

Tak co soudruzi, kdo pojede už v pátek? Já přijedu vlakem v 19:22 do Velkých Karlovic. Zítra večer jsem naposledy na netu, tak dejte vědět.

My s kolegou jedeme uz v patek, ale cestou chceme jeste neco polovit a spat budeme nekde cestou, podle toho kam dojedeme, tak abychom mohli v sobotu rano vyrazit z Karlovic nahoru.

Vypadá to lákavě, ještě dneska proberu doma a když to klapne, vyrazil bych už také v pátek

Taky jsem se moc moc tesil vybavicku pripravil, naladicku naladil a skoro se i pripravil :o))

Pak ale prisla pani do me kancelare a ze prej dal uz pracovat nemusim :o((( Takze mysto uzivanisi mrznouciho spanku budu hledat novou praci :o((((

Tak doufam ze si to vsichni poradne uzijete :o)))

pro>>CykloDav<<
Bohužel pátek doma neprošel:(, takže v sobotu:)

:wink: Nezabudnite svá CWG směníme. :wink: