Dneska v Brně na GCZCJM (GPS cache) s celým týmem zdolal Petr i když není úplně fit další už čtvrtou stovečku.
Gratulujeme a děkujeme i za těch 32 schovaných pokladů.
Přejeme co nejvíce dalších úlovků, protože ty znamenají zdárný kladný postup rekonvascence. Drž se!!!
Ikdyž to není jen o číslech, přesto gratuluji a hlavně ať to šlape!
Gratuluji !
A gratulace je o to větší, že Harwey byl prvním kačerem, se kterým jsem se potkal v terénu když jsem začínal s geocachingem…
ZCh
I my gratulujeme. Hodne dalsich krabicek a skvelych zazitku.![]()
Tééééda a přede nou se tváříš jako nemocná osoba! Moc gratuluju, díky za všechny založené krabičky (zase Ti je přijedu zkontrolovat) a přeju rychlou rekonvalescenci! Zvládneš všechno i ty chl…! Nemají šanci!
Gratuluji ke kulatému čísílku skoro sousedovi (člověk by tam dohodil kamenem), zároveň děkuji za tu hromadu krabiček (vzpomenu na některé lesní, které jsme navštívili dvakrát, nebo na marné hledání signálu u rybníčku Brčálníku, …).
Do toho, a ostatní nešetři! B):pB)
AHA! Přestože jsem byl v pozoru, když ses postupně blížil k této metě, načasoval jsi její zdolání právě do termínu našeho odjezdu za sněhem.
No a po 10 dnech a návratu k compu a běžným starostem zjišťuji, že už máte i s Míšou o hodně více, než 400+.
Přesto si neodpustím dodatečně moc a moc gratulovat, ale hlavně DÍKY za vaše pixličky !!!
![]()
Připojujeme se ke gratulantům a přejeme, aby noha nebolela a dobře běhala. Zdraví D+H
Gratulujeme, škoda, že jsme Ti nemohli potřast pravicí osobně, když jsme se viděli na koncertě. Ale fórum už nečtu moc pravidelně, a tak jsme neměli tušení. Přejeme, aby GC působil jako léčebná kůra na všechny potíže.
[color=blue]Gratultujeme a už teď se těšíme na léto do krasu na další tvé parádní keše…![]()
Ivo a tým[/color]
Kurec dííík za gratulaci chodím, ale haranti chodí do kroužků a tak mám čas kosit krabky. Takže se taky dotoho dej a at tě to stále baví ![]()
Přidám se ke gratulantům.
Nikdy nezapomenu na tvou supr schovku na Lenčáku a WMsérii na Drahanské vrchovině.
Ať ti to dál šlape. B)