Omlouvám se všem, kteří čekali bonusovku ještě do konce roku, ale asi to již nezvládnu. Má to několik příčin:
a/ nenašel jsem zatím vhodné místo pro bonusovku
b/ ještě bude minimálně jeden pomníček (místo jednoho nepovoleného, který se mi podařilo umístit do NPR o:-)), ikdyž je to škoda, protože lokalita to byla krásná.
Ahoj. Znám dobře, co to je pocit zodpovědnosti za nedokončenou sérii. Pokud by Ti současný stav moc lezl na nervy a Ty byl fakt nešťastný, že to nepokračuje, vřele doporučuju vzít si někoho ke spolupráci. Je to nesmírně obohacující na všechny strany a Ty se zbavíš tížícího závazku. Tohle doporučuju všem - spolupráce je skvělá věc i třeba jen sama o sobě. Akorát jsem trochu nejistý, zdali je nejlepším způsobem k vyhledání kolegy hodit “inzerát” na fórum. Ale jak jinak to spáchat, když nechcete péct pořád jen se starými kamarády?
Harwey pohoda, nedelej si s tim tezkou hlavu;-) Mimo jine byl jsem prvni a posledni (takze mitaku mel jsem FTF :-))) ) kdo tento pomnik nasel a nasledne jsme tu kes odnesli. Musim rici ze to bylo fakt krasne misto, vubec jsem o nem nevedel…
Jinak ani já ti hlavu neutrhnu za nehotovu finálku, stejně mně ještě zbývá Purkyně… I tak tě obdivuju - založit během tak krátké doby tolik pěkných kešek… smekám a díky!
Co založit, ale starat se o ně!!! A Harwey je má v perfektním stavu i po několikaměsíčním provozu. Klobouk dolů a díky. Pro tu bonusovku si ráda přijedu na jaře. Teď už bych to stejně nezvládla.