Havířov

Zdravím kešery, je tu někdo z Havířova, jezdím hodně na kole a chtěl bych to prokládat kešingem, tak jestli se tu někdo takový najde tak můžeme jezdit ve 2:):wink:

Napadá mne jen kolega Marazd, ale ten už bude mít většinu Havířova hotovu. Nebo snad ne? :slight_smile:

Hoj, jsem z Těrlicka, ale taky uz většinu keší mám(z Havířova všechny):expressionless:

Hoj já teprve začal, dej mi kdyžtak icq a já se tě na pár detailů zeptám:pB):smiley:

Hehe, vyluštěné mysterky, pod kterým stromem u Lučiny to je a tak, co…? :smiley: :smiley: :smiley:

Nic ve zlém, užij si Havířov.

Ne to ne, ale moc se v tom neorientuju a je lepší když ti řekne někdo zkušeny co a jak;)

Snažím se… :wink:

Nač ta přehnaná skromnost?:wink: Jinak já se taky hlásím k havířovské bandě, akorát jsem teď na Rybníčkové cyklokešce vyřadil kolo z provozu :expressionless:

Jsem kousek od Havru a chybí mi tak pulka Havru směrem k Těrlicku a Dolním Datyním. Objíždím to na kole, tak se kdyžtak ozvi. :slight_smile:

Ahoj keškerům z Havířova :slight_smile: dělám Bc. práci na téma "využití geocachingu pro poznání kulturních a přírodních památek Havířova" a chtěla jsem se zeptat jestli by se tady nenašel někdo ochotný, kdo by si na mě udělal čas a trošku mě do "geocachingu" zasvětil :slight_smile: za každou odpověď a ochotu předem děkuji :slight_smile: Andrea