pohrávám si s myšlenkou, že když v současnosti pracuji v Havl.Brodě, tak zde udělat eventík a to 5.4. od 18,00 hod. Kde? To nechám ještě otevřené, neb zde znám pouze dvě hospody. Setká se tato myšlenka s odezvou, abych to mohl rozjet?
Event v našem rodném městě? Proč néé..Nikdy jsem na žádném nebyl a jet někam, kde nikoho neznám mě připadalo divné. Ale v HB nás pár je (počítám kolem 6 až 8) tak to by jsme nějaké to geopivo zvládli... [:D] Alespon poznáme, jak to na takových akcích chodí...
Koukám, že je to čtvrtek, tak to se mi hodí!! Jak říká můj kamarád...Není umění popíjet v pátek, když je druhý den volno..Ale pít a druhý den jít do práce... [Y] To je moje parketa!! Jsem pro a pokud budeš potřebovat nějaké info, nebo hospodu v HB, dej vědět..Měl bych to tu znát..
Ahoj, no myslim ze to neni spatnej napad, mohlo by to nalakat dost kaceru i z Vysociny, ja bych z Jihlavy klido dorazil,ale je trosku problem jak je to pred velikonocema,myslim, ze dost lidi bude mit spis naplanovany nejaky (geo)vylety vzhledem k prodlouzenymu vikendu,ja osobne se chystam na ten termin na Velkou husi cestu,cili tenhle termin rozhodne nedorazim.[:|]
Helixíku!!! počkej až se dozvíš, jakou máš přezdívku u DIrKa teamu a Goblin teamu (oba z HB) [;)] Něco najdem, jenom ten termín není zrovna nejlíp zvolenej.
Před pomláskou to není opravdu nejšťastnější termín. No a co takhle 12.4.07? To už nebude snad tolik sněhu jako je dnes. Máte v pácu nějakou osvěžovnu? Poraďte. Díky
P.s.Nechcete někdo zajít v týdnu na pivko? Nebo příští týden?Ahojky
Pokud jde o Minja team, tak myslím, že nám to před velikonocema nevadí…Toho 12.4. snad taky půjde, ale chtělo by to teda trochu upřesnit, bo nás je víc a aby si to lidi naplanovali…A taky se něco zamluvilo. Pokud to teda má být něco velikého.. Jinak na pifko mi to tento týden už nevyjde, ale v příštím týdnu by operativní geoporada bodla…Jinak hospod je tu mrak, ale takový Event by nebylo špatný udělat třeba v rybárně u Nikla, nebo na Pelestrovské hospůdce…Co Vy na to Brodáci?
U Nikla v rybárně by to šlo, jenom záleží na počtu. Prostory má dost omezené. Jestli bude teplo, tak zřeba venku u Arián (pobíhání psů povoleno). Nebo salónek v pivovarský. Nejdřív se musíme shodnout na termínu kuli počasí a pak na počtu.
Pivovarská je v pivovaře, toho Nikla nevím, ale mrkni se na ty Ariány. Od náměstí přejdeš most přes řeku a půjdeš ulicí směrem k nádraží. Nebo kavárna u Notáře.
Pelestrov by byl super 100ho dvodu, že místa je tam dost a funguje i tzv.Stodola, kde se nás bejde hafo..Souřadnice Pelestrova 49 38 378, 015 32 626 Jinak rybárna je taky pěkná, ale max. počet lidí je tak 30.. [:(] Souřadnice Nikla jsou 49 35 822, 015 34 531 - ale nemám to z GPS..je to jen přibližná pozice z MapSource..Jinak je to zhruba u Motorpalu a směrem k přehradě…Osobně bych se přikláněl k Pelestrovu a u Nikla bych dal dojednávací a organizační poradu [:)]
Ariány dobrý, ale tam by to bylo fakt spíš na tu zahrádku..Uvnitř je to dost nobl..Pivovarská by taky šla, ale v týdnu nás vyhoděj brzo a Brodský pivo - no coment [:(] Taky by nebyla špatná Švejkovna u hotelu Slunce (autobusové nádraží) ale všechno to jsou městský hospody..Na Pelestrov to nemá..Ten by nám slušel..Nechá se tam samozřejmě i přespat a taxi do Brodu v pěti lidech je za cenu jednoho piva [Y]
Ještě jaký jsou priority. My preferujeme nekuřácké prostředí s ohledem na děti. Pokud to počasí vyjde (a to by mohlo) tak mi ty Ariány vycházejí nejlíp. Další hráč je salónek café 63[:D], to je nad zimákem a chodí se tam i hrát na kytary, takže obavy z nóbl prostředí padaj. Máme už nějaký přibližný počty? DIrKa team je v počtu 2+mimino, z toho důvodu je pro nás Pelestrov nepoužitelnej. [:(]