Herni geo-sraz... a par otazek... ;)

Jiz delsi dobu si pohravam s myslenkou zalozit herni geoevent. Puvodne jsem planoval ciste Carcassone… Zacal jsem uvazovat KDE to usporadat, az jsem si vzpomnel na klub deskovych her Paluba. Je to prijemne misto kde se da zapujcit mnoho ruznych her, delaji dobre toasty a maji prostor ke hrani… :wink:

Dnes jsem tam byl, poptat se zda by se tam dalo neco takoveho usporadat… A dalo.

Ale, nyni se dostanu k veci, nastalo par otazek…

KDY!? PO-CT maji otevreno pro verejnost, to by nebylo moc dobre, motali by se tam cacheri a mudlove… Takze se nabizi patek, to se mi moc nechce, nebo vikend. Ja navrhuji nedeli. Konkretne 16.4. nebo nekterou z okolnich nedel.

KDE!? viz. vyse, Paluba je podle me super, jediny nedostatek, na ktery bych se jeste preptal je, ze se tam plati vstupne (asi 40 kc pro nestudenty…).

KDO!? To je druha nejdulezitejsi otazka. Kdyz jsem se domlouval, placl jsem z hlavy ze by prislo tak 20 lidi. Je to realne? Protoze to pro ne bylo jako lakadlo, ze tam samozrejme ty lidi neco utrati a tak, takze by z toho meli zisk, navic si treba i nekdo koupi nejakou hru apod. Zkratka, bylo by blby, kdybych slibil ze prijde ±20 lidi a nakonec prisli tri tymy. V nedeli totiz na Palube nikdo nebyva, byli by tam jen kvuli nam.

Jinak, tedy, koncepce eventu je takova ze by se proste tlachalo a hralo. Na miste je k zapujceni velke mnozstvi ruznych her vcetne vykladu pravidel. Ja osobne uprednostnuji Carcassone, maji tam snad vsechna dostupna rozsireni, ale i ostanti hry jsou pekne…

Takze, co na to rikate? Vyhovuje termin? Prisli byste? :slight_smile:

Diky za pozornost… :slight_smile:

Supr nápad, nicméně to datum neni dobře zvolený:-( Na Boží hod velikonoční (Velikonoční neděle) asi moc lidí nepřijde. Já bych tuto akci odsunul někdy na pozdější dobu, protože o Velikonocích se to moc nehodí a další víkend je CITO event.

Jinak bych určitě přišel;-)

Tak Carcassone na to se utáhnout necháme. Už se nějakou dobu snažíme uhnat někoho, abychom nehráli pořád jen doma ve dvou, ale všichni mají nějak moc práce. Určitě bychom přišli. Neděle je ideální. Téměř jakákoliv, u té velikonoční si teda jistá nejsem a manžel už spí, takže se to teď nedozvím.

no ak mi este hlava sluzi tak povodne je to moja idea :slight_smile: ale priznavam ze som ju nechal plavat po reakciach niektorych ludi na to, ze Carcassonne je vec ktora s gc moc nesuvisi. Kazdopadne po zvoleni vhodneho terminu v tom nevidim problem :slight_smile:

Super, carcassonne i dalsi hry berem, urcite se spolu s Gabi zucastnime :slight_smile:

Ale velikonoce asi nejsou nejlepsi napad :slight_smile:

A to ja si naopak myslim, ze nedele 23.4. tedy den po CITO eventu je primo idealni. Kdyz uz geocacheri zustanou kvuli CITO na vikend doma, nemel by byt problem s nedelne-poobednim hranim na palube. A dalsi vikendy uz mohou mit plne zasvecene sve oblibene outdoorove zabave ;)))

Ja si zasa myslim, ze herne stretnutie je skvely napad, ale preco by to malo byt registrovane ako event?

Bez bodu sa nezabavime?

Co ludia, ktorych to nebavi?

Chtelo by to sestavit hru “Honba za pokladem”, treba na bazi Clovece nezlob se nebo monopolu (policka napr. “slapl jsi do psiho lejna, 1 kolo nehazis”, “ztratil jsi signal 3kola nehazis”, “vybily se ti baterie - vypadavas” , kombinovane s kartickami (secti pocet nohou u vsech zidli v mistnosti a postup o X poli (x=pocet noh * 3)).

Omlouvam se, datum jsem menil, ale asi jsem to pak nepotvrdil nebo ja nevim… Hned jsem si to predtim uvedomil a zmenil navrhle datum na 16.5. nebo 23.5.

Takze, komu to TAKHLE vyhovuje?

Musi totiz kazdopadne prijit cca tech 20 lidi kdyz uz jsem to tak slibil… :wink:

toz predbezne 1-2 ucastnici…

<ale jo :o) ja bych i prijela :o)

Hmm, mozna se na chvili zastavim abych zjistil, co je ten karkasooon zac:-)

Ale toho 16. a 23.5. jsou úterky. Nemluvilo se o nedělích? Nemá to být náhodou 16. a 23.4.?

aaargh, sem uz asi nejak uplne mimo… jiste ze sem to petovne spletl… :wink: Takze, 14.5. nebo 21.5. VYHOVUJE? :wink:

Tak to už je jiný kafe :-)) Takže pokud nás mezitím nevezme voda, nespadne na nás sníh ze střechy nebo nespadnem my od nějaké kešky, tak bychom dorazili v počtu dvou kusů. Jedno který z termínů.

Tak ja si myslim ze za nas mohu slibit ucast nejmene 3 lidi :smiley:

Muze tam pes??? :smiley:

Nebylo by lespi vyhlasit jen jeden termin ? :wink: At vime, co si zapsat do kalendare :o)))

priste geoclues?