Jiz delsi dobu si pohravam s myslenkou zalozit herni geoevent. Puvodne jsem planoval ciste Carcassone… Zacal jsem uvazovat KDE to usporadat, az jsem si vzpomnel na klub deskovych her Paluba. Je to prijemne misto kde se da zapujcit mnoho ruznych her, delaji dobre toasty a maji prostor ke hrani… ![]()
Dnes jsem tam byl, poptat se zda by se tam dalo neco takoveho usporadat… A dalo.
Ale, nyni se dostanu k veci, nastalo par otazek…
KDY!? PO-CT maji otevreno pro verejnost, to by nebylo moc dobre, motali by se tam cacheri a mudlove… Takze se nabizi patek, to se mi moc nechce, nebo vikend. Ja navrhuji nedeli. Konkretne 16.4. nebo nekterou z okolnich nedel.
KDE!? viz. vyse, Paluba je podle me super, jediny nedostatek, na ktery bych se jeste preptal je, ze se tam plati vstupne (asi 40 kc pro nestudenty…).
KDO!? To je druha nejdulezitejsi otazka. Kdyz jsem se domlouval, placl jsem z hlavy ze by prislo tak 20 lidi. Je to realne? Protoze to pro ne bylo jako lakadlo, ze tam samozrejme ty lidi neco utrati a tak, takze by z toho meli zisk, navic si treba i nekdo koupi nejakou hru apod. Zkratka, bylo by blby, kdybych slibil ze prijde ±20 lidi a nakonec prisli tri tymy. V nedeli totiz na Palube nikdo nebyva, byli by tam jen kvuli nam.
Jinak, tedy, koncepce eventu je takova ze by se proste tlachalo a hralo. Na miste je k zapujceni velke mnozstvi ruznych her vcetne vykladu pravidel. Ja osobne uprednostnuji Carcassone, maji tam snad vsechna dostupna rozsireni, ale i ostanti hry jsou pekne…
Takze, co na to rikate? Vyhovuje termin? Prisli byste? ![]()
Diky za pozornost… ![]()