Jsme na dovolené v Nové Bystřici a plánejeme odlovit kešku Hexenschuss. Mám lano (snad i delší než 30m) a sedák, do kterého se bohužel nevejdu a nepředpokládám, že za týden tak zhubnu, abych se do něj vešel. Neplánujete někdo v tomto týdnu také odlov této zajímavé kešky? Nebo pokud by někdo z okolí byl ochoten zapůjčit sedák XXL, tak budu také vděčný.
zrovna ji jdu disablovat, chybi nejake stage. finalka je, ale bez ucelene kese je to docela slaby a ne tak zajimavy a budete hledat bf.
Potvrzuji, před několika dny jsme jí našli BF. Nález byl sice rozhodně zasloužený, ale počkal bych na opravu. Autoři dělají pěkné kešky, takže po opravě bude zábava určitě ještě větší. V okolí jsou od stejné party ale i jiné dost vypečené keše, ke kterým lano potřebuješ. ![]()
Když jsem před dvěma lety v létě lovil v okolí Jindřicháče, představoval jsem si autora (hexenschusbrigade) jako nějakého pěkně zákeřného dědka, který lehce nahrbený, s bolestí v zádech a GPS v ruce vymýšlí různé zapeklitosti.
Zdánlivě jednoduché kešky mě docela potrápily ale po zdárném nalezení mohu jen a jen pochválit.Teprve po návratu domu jsem zjistil, kdo vlastně za tím vším stojí.![]()
Ale zatraceně, chtěl jsem tam právě jet na sobotu neděli a "sfouknout" je tak nějak hromadně
Nějak se mi ty plány na víkend kaskádově kazej ![]()