hezké keše v okolí Brna

Ahoj,
chtěli bychom vyrazit na pět dní na nějaké hezké keše v okolí Brna (spíš někde mimo města) - mohli bystenám nějaké doporučit? Nejlépe delší s luštěním v terénu, můžou být i vysokoterénní.. díky;)

Pokud máte opravdu takové požadavky, tak nelze než doporučit Lepší než život [cache]GC20F49[/cache], dle mě zatím nejlepší keš, co lze "prožít". :wink:
Délka několik dní, originální mozkolamy, terén 5 a pěkně sladěný s příběhem/námětem.

To je ale náhodička, zrovna na to koukám, Červeného Trpaslíka zbožňujeme :))) Díky!

Lepsi nez zivot je hooodne velky sousto na pet dni, ale nechci nikoho podcenovat ;-).
Mene narocne, ale s excelentnimi napady, rekvizitami a tereny jsou dalsi kese od stejnych autoru - Vzpoura mozku a Pozor Ricsti jedou.

A Medomys skrome neuvedl svoji [cache]GC1JB77[/cache] a hlavne relativne novou [cache]GC30DZW[/cache], ktera ma vsechny predpoklady stat se brnenskou legendou.

Nojo, měla jsem pocit, že je tam toho tak na půl roku dovolené, a ono skutečně :slight_smile: Díky, uvidíme, jestli zvládneme alespoň to lepší než život… :wink: A ostatní při příštích návštěvách =)

Díky za parádní tip na Lepší než život!!! Byla opravdu dokonalá, i když musím přiznat, že bez nápověd bychom to za těch pět dní nestihli. Trochu se za nás stydím :-X Vlastně se stydím hodně, a to jak po stránce nedostatku důvtipu a inteligence, tak po stránce zakládací, s pohledem zpět jsou naše keše úplně o ničem … :-X
Každopádně mě krabička naprosto nadchla, a hned bych k vám jela znovu :slight_smile: Napříště bych dala vzpouru mozků, na kolik jí tak odhadujete dní, abych věděla, do jakého nejbližšího místa se nám vejde? :slight_smile: Tentokrát snad ve víc lidech než ve dvou :DDDD