hezké multiny

Ahoj,
nemáte někdo tip na hezké multiny v ČR (myslím tím hezky zpracované) jako např. Hostivařská šance GCHB02 nebo Semická hůra - poklad sedláka Horalici GC19JKN ? Díky Vlasta

urcite mooc dobre udelana serie multin jsou skritci!
jsou to asi nejlepsi co jsem zatim videl :slight_smile:

Ve Znojmě je jedna - [cache]GC10A2D[/cache] Cihly a zelezo nad udolim Verze 2.007 - EDIT 2009, tu jsem již několikrát doporučil jako vzor multinky pro potenciální ownery.

Nám se nejvíce líbily multiny od kubacom - jejich série Pán prstenů kolem Vysokého nad Jizerou je nádherná a můžeme doporučit.

Zkus [cache]GC1QMAY[/cache] multinka i pro děti s parádním příběhem spoustou úkolů , ale především v nááádherné přírodě u říčky mezi lesy a skálami. Jen je poněkud delší , tak na polo až třičtvrtědenní výlet. Nudit se ale nebudete. A ještě si prohlídnete zříceninu hradu

Kubacom a Pán prstenů, potvrzuji. :slight_smile:

Musím si přihřát polívčičku :slight_smile: Podle hodnocení ostatních vás může potěšit : [cache]GC1XZ1T[/cache] + [cache]GC1ZB99[/cache] :wink:

No, dost pražských kačerů ji má odlovenou,ale líbila se mi [cache]GC1BJ49[/cache].

Klasika je Velká husí cesta, nebo Baluuova Cesta pro Otylku. Poslední dobou se mi móc hodně líbili Fexti.
A pak ještě můžeš zkusit pohledat v historii fóra. Podobné vlákno tu myslím už bylo.

Já měla TB nedávno [cache]GC198PY[/cache].
Sice ji nemám odlovenou,ale jistě je zajímavý nápad odlovit si jednu keš několikrát…

Díky všem za tipy, určitě budou zajímat víc kačerů. Pokud znáte nějakou multinu, která se Vám líbila, šup sem s ní.:wink: Nemusí být ani moc dlouhé, ale jde mi hlavně o provedení.

A co tahle: [cache]GC12PD8[/cache] Ťutínek v Českém ráji.

Já mám jednu oblíbenou uprostřed Brna.. Náměstí Svobody - [cache]GC225N9[/cache]

Mě zase naposledy nadchla Tokáň v Českém Švýcarsku: [cache]GC1FT98[/cache]. provede člověka po sklalách, kam se jinak moc nechodí. Je to moc pěkné místo i provedení.

Bezkonkurenčně skvělé provedení však měl Chřenovický poklad: [cache]GC1BKAG[/cache]. Není ani moc dlouhá, zato však má na konci úžasné překvapení.

Kolombo nebude předbíhat!! :smiley:

Z podobného soudku (a od stejné rodiny) je také [cache]GC1MACM[/cache]

Ackoliv to nejsou multiny, charakter maji velmi podobny a co do pripadneho lusteni jsou snadne - GC1WM70, GC1VD9B.

Popripade pekna a narocnejsi adventura je zde: GC1JPG3

Popripade jakekoliv dalsi od tohoto autora.

Docela nám tala zabrat tahle [cache]

GCXC6R[/cache]

To mi sem píše někdo, kdo na kole leží ?

Co třeba tyhle: [cache]GC12A0Z[/cache], [cache]GC16965[/cache], [cache]GC16965[/cache] …

Tak dlouho se tu buduje zlatý fond keší a podobné systémy ale tohle se tu řeší stále dokola …

A co je na tom zajímavého ? Abych měl ve statistice "má X nálezů na Y jedinečných keších", kde X > Y ? Děkuji, ale přestože si rád dojdu pro každý bod, tak ctím, že 1 GC kód = 1 found it.

Nějak nechápu pojem luštění.
Když je to multina a něco se luští tak je to mysterka no ni?:stuck_out_tongue:
Nebo jsou nějaké výjímky?:o