Ahoj,
nemáte někdo tip na hezké multiny v ČR (myslím tím hezky zpracované) jako např. Hostivařská šance GCHB02 nebo Semická hůra - poklad sedláka Horalici GC19JKN ? Díky Vlasta
Ve Znojmě je jedna - [cache]GC10A2D[/cache] Cihly a zelezo nad udolim Verze 2.007 - EDIT 2009, tu jsem již několikrát doporučil jako vzor multinky pro potenciální ownery.
Zkus [cache]GC1QMAY[/cache] multinka i pro děti s parádním příběhem spoustou úkolů , ale především v nááádherné přírodě u říčky mezi lesy a skálami. Jen je poněkud delší , tak na polo až třičtvrtědenní výlet. Nudit se ale nebudete. A ještě si prohlídnete zříceninu hradu
Díky všem za tipy, určitě budou zajímat víc kačerů. Pokud znáte nějakou multinu, která se Vám líbila, šup sem s ní. Nemusí být ani moc dlouhé, ale jde mi hlavně o provedení.
Mě zase naposledy nadchla Tokáň v Českém Švýcarsku: [cache]GC1FT98[/cache]. provede člověka po sklalách, kam se jinak moc nechodí. Je to moc pěkné místo i provedení.
Bezkonkurenčně skvělé provedení však měl Chřenovický poklad: [cache]GC1BKAG[/cache]. Není ani moc dlouhá, zato však má na konci úžasné překvapení.
A co je na tom zajímavého ? Abych měl ve statistice "má X nálezů na Y jedinečných keších", kde X > Y ? Děkuji, ale přestože si rád dojdu pro každý bod, tak ctím, že 1 GC kód = 1 found it.