HILFE!!! GC do Německa

Nenašel by se někdo z Liberecka, nebo Pardubic, kdo se chystá v dohledné době lovit keše v Německu. Podařilo se mi převézt do Čech coin, který chtěl zůstat jen tam. :frowning:

Tak bohužel jsem tam byl zrovna dneska a teď se tam asi delší dobu neodstanu …

Ha, ha, ha.
Tak až Ti tam pípne nějaké FTF, vezmi ho s sebou. Leží v pracovně vedle mého NTB s nápisem "Jestli chceš spokojenou rodinu, nezapomeň mě tu! "B)

to je tak dycky, prave dnes rano jsem odjel do berlina:(

Škoda, právě dnes odpoledne jsem ho přivezla. :frowning:

ve čtvrtek letím do bruselu, tak jestli mě dovolej v letadle otevřít okýnko, tak bych ho mohl nad německem zahodit :wink:

Nebo ho muzes zkusit splachnout v zachode… :wink:

Jinak me docela pobavilo, jak se daji manzelske rozhovory resit pres forum… :smiley:

přes Německo jezdím do Španělska, tak bych ho mohl vzít sebou a někde nechat…

Bylo by to senzační, ale Kouřim mám poněkud z ruky. Zkusím to prokoumat a kdyžtak se ozvu. Moc děkuju. :wink:

On si začal!
A není to obvyklé, manželské rozhovory u nás většinou probíhají přes ICQ, protože je mezi pracovnou a obývákem stěna a oba jsme líní se zvednout. Příklad obvyklé komunikace:
"Ahoj lásko, nemáš souřadnice k …"
"Mám. Co za to?"
"Co chceš?"
"Co nabízíš?"
"Řekni si."
"Neřeknu, nabízej."
"Nic mě nenapadá. Co chceš?"
"Nic mě nenapadá, ale třeba mě něco napadne."
:smiley:

ROFL ! :D:D:D

pokud ten coin dostaneš po někom do západních čech, tak jsme v německu každou chvilku

Nedostanu. :frowning: Ale děkuju. No, když bude nejhůř, tak tam do Vánoc zase zajedu, ale ráda bych to tam dostala rychleji.

část našeho teamu má v Jablonci babičku, která sem pravděpodobně pojede v pátek. :slight_smile: sice není kačerka, ale jeden dobře umístěnej dopis do schránky by mohl vyjít. Bydlí na horním náměstí, takže jak chceš :smiley:

ale vždyť za hranice do Němec k první keši to máš jen nějakých 20km, ne? To je za humny:D

Moc děkuju 100Dteamu za pomoc při návratu GC do Německa. :wink:
Zamykám vlákno.