Stalo se to teď prvně, restartoval jsem PC a zatím je to OK. Je to vlastně první chyba Geogetu, se kterou jsem se setkal, ačkoli ho používám od dosti raných verzí.
To já vím ještě o jedné chybce, pokud je na pozadí spuštěný GG a používám schránku pomoci CTRL-Insert a Shift-Insert, tak se vypisuje chyba.
Zatím jsem tomu nevěnoval moc pozornosti, stačí odklepnout OK …
Přenesu ta témata z Nyxu raději sem, tohle je vhodnější fórum:
Dá se to obejít přímou editací geoget.ini. Stačí v sekci [map1] změnit řádek zoom=14
na zoom=12 a je to hotové.
Ačkoli na wap.mapy.cz se turistické trasy a cyklostezky zobrazují, tak na mapkách v geogetu, při volbě turistických map a úpravě geoget.ini na hodnotu zoomu 12 se ani turistické značky ani cyklostezky neobjevují… Tady nevím, co s tím.
To bude tim, ze ty mapy se negeneruji z wap.mapy.cz.
V nastaveni map v Geogetu si vsimni policka na vyber typu mapy. Ackoliv ti to tam nabici par prednastavenych druhu map, jde tam napsat rucne cokoliv! Tak tam napis: turist,ttur a budes tam pak mit i ty turisticke znacky.
na webu vidim jen pokus o vytvoreni ‘zaciname’, a tam je problem v tom, ze jsi tu stranku nazval ‘start’, coz je cirou nahodou jmeno prave te stranky, kterou editujes. Takze to zkus pojmenovat jinak, a mel by se ti pak ten odkaz ukazat cervene.
Otevrenim toho odkazu by se ti melo pak nabidnout vytvoreni stranky.
Waypointy je potreba smazat zvlast. V databazi klidne mohou existovat waypointy bez rodicovske kesky (ba dokocne teto situace nastava treba pri importu PQ, kdyz se importuji nejdrive waypointy a pak samotna keska…)