Hláška: Došel logbook

Nějak se na ty keše moc courá, zase mi na jedné někdo vzkazuje: "Došel logbook …"

Byl bych raději, kdyby se do logu psalo občas psalo: V logbooku je místo už jen na 10 zípisů …

Mimochodem, většina správných kačerů má jeden až dva náhradní listy logbooku v batůžku …

Nosíte taky pár náhradních A4 listů ???

Urcite, a taky 2 kompletni mirko, jednu small, … Ale tvoje kesky jsou pro me zatim trochu z ruky, urcite na ne ale taky jednou dojde :slight_smile:

Nosíme A5 papír (oboustranně tak na 30 nálezů) a v makru jsem koupil malé A7 spirálové notýsky (po 8 Kč). U nich ale nevím, zda by se owner nenaštval, už je to přecejenom větší změna než jen provizorní.

nenosim sebou obvykle nic, takze asi spravnej kacer nejsem :wink: Casto nemam ani tuzku, coz uz se mi teda parkrat vymstilo

nosím několik secvaknutých listů,nekolik malích do micro a několik sešítků,nosím i pytlíky i náhradní krabičky.Asi si na to brzy pořídim loďák aby se mi vešlo někam co všechno nosím:D

Já taky někdy zapomenu tu tužku. Žádný papíry u sebe taky nenosím. Možná bych mohl začít. Koupím si asi blok A5.

Vždy mám v batohu diář, z kterého v nutnosti vytrhávam listy. Pytlíky, tužky najdu vždy, ale náhradní krabičky opravdu nenosim.

Nosím náhradní list do logbooku ve formátu A4, už jsem ho tu a tam v nějaké cachi nechal. Hlášku že došel logbook (nebo že brzy dojde) píšu jenom u opravdu malých cachí kde by A4 byla nepraktická.

Nenosime s sebou nic, ovsem v pripade nouze u sebe nejaky papir vzdycky vyhrabnem.

Spolecne s hlaskou "dosel logbook" jsme se na nasich kesich nekolikrat setkali s "v kesi nebyla tuzka, tak jsem se nepodepsal".

Paw

Nosím sebou takřka kompletní výbavu na doplnění či opravu "nemocné" cache. Co se týká logbooku, tak mám určitě pár náhradních tužek seříznutých na micro velikost, pár malejch bločků do small a ruličku papíru (asi do pokladen v obchodě či do čeho to je) do micro keší.
uzavíratelné sáčky, sáčky na odpad(nebo na krabky) gumičky nářadíčko a podobné drobnosti nepočítaje

na tužky jsem zapoměla,těch u sebe taky nosím několik,malý i velký

Omlouvám se za OT, ale když je tady tolik zmínek o tužkách…
Už někdo oficiálně poděkoval firmě IKEA za celosvětovou podporu geocachingu? :slight_smile:

Ano, i já s sebou nosím papír i tužku navíc.

Jako owner, když dávám logbook do své keše, tak zhruba na druhou třetí stránku od konce píšu "Požádejte prosím v logu o nový logbook".

Sice jsem začátečník ale díky téměř důkladnému čtení tohoto fora nosím sebou tužku, propisku, 2-3 náhradní micro logbooky i s krabičkami kdyby náhodou a hlavně aby mi v tom žebradle ty logbooky nevlhly a všechny krabičky jsou vybaveny magnetem z harddisku aby se na 100% udrželi (už jsem se setkal s mikro která měla obyč magnet a tolik izolačky že to drželo jen silou vůle ale ještě nikdy jsem to neměnil co vy na tohle vyměnit krabičku (stejnou) jen s lepším uchycením ??

no A4 sice ne,ale A5 či A6 jo…
jenže upozornění je na místě, protože prohrabovat se pak hromadou papírů a hledat poslední log je úžasný
ale není to jen česká specialitka, setkal jsem se s tím i venku…
ale tam třeba zase měl owner připravený nový, prázdný logbook…
je to o majiteli,jak si to hlídá,ale zase na druhou stranu, kdo z nás má čas jen na kešky…

Také menší OT, už firma IKEA poděkovala kačerům za celosvětovou reklamu? :smiley:
Jinak nějaký papír se u mě i najde. Takže v nouzi je dobrým přítelem.

V prvním logbooku jsme měli několik stránek před koncem připsanou prosbu,aby kačeři do e-logu zapsali ,že dochází logbook.A poctivě nám to napsali.V tom druhém jsem to připsat ovšem zapoměl :expressionless:

Nahradní krabička??
Aby se owner nedočkal logu: Kešku jsme nenašli = asi zmizela krabička. Proto na předpokládané místo nálezu uložena náhradní krabička s novým logem :slight_smile:

Já mám malou krabičku ve které mám tužku, pár těch papírů, svoje nálepky a něco na tu výměnu. Vejde se mi do kapsy, takže ji nosim furt u sebe a je to v pohodě.

krabičku mám na to když najdu krabičku která je prasklá nebo jinak zničená,ne že když jí nemůžu najít tak tam dám tu svojí