Please note: To use the services of geocaching.com, you must agree to the terms and conditions in our disclaimer.
Prosím poraďte co to znamená. Zobrazuje se mi to u každé kešky?
Please note: To use the services of geocaching.com, you must agree to the terms and conditions in our disclaimer.
Prosím poraďte co to znamená. Zobrazuje se mi to u každé kešky?
I primitivní google překladač to přeloží jako "Upozornění: Chcete-li využít služeb geocaching.com, musíte souhlasit s podmínkami v naší disclaimer.". Takže tak.
A ta hláška se dá odstranit ? Nepřišel jsem na to jak. Když kliknu na ty podmínky, tak tam žádné potvrzení, že souhlasím nemám. Nebo je to tak, že je to upozornění a prostě to mají všichni u všech keší ?
Hemzik
Nene, hláška se odstranit nijak nedá, je ve všech listingách (nebo listinzích?:p). Za nějaký čas si na ní zvykneš a ani si jí nevšimneš;)
hláška jde odstranit greasemonkey scriptem , pokud máš firefox. viz zde: http://wiki.geocaching.cz/wiki/Doplňky_pro_Firefox
Tak vám pěkně děkuju … do teď jsem to nevnímal a teď tam najednou vidím hlášku a nevím co si počít… ![]()
Vůbec mi ta blbost v listingu nevadí, ale jen pro zajímavost bych to chtěl zkusit…jestli víš, kterej je to konkrétní script, nebuď tajnůstkář
Nemoh bys hodit spíš odkaz na konkrétní script? Tuhle stránku jsem sice na Geowiki upravoval, ale že by se mi chtělo ty scripty prolézat znova…
Koukám, že si na tu hlášku budu muset tedy zvyknout .
Jde o "disclaimer", výtečný vynález právníků. Ergo - zlomí-li si chudák Američan při odlovu geocache nožičku, nemůže Groundspeak žalovat o milion dolarů, že mu neřekli, že v lese jsou větve a proto nevěděl, že si má dávat pozor. Za cvhíli to bude na všem, viz "káva v tomto kelímku může být horká" ![]()
A spravny amik hned bude podavat zalobu, protoze chudak netusi, ze horka kava ho muze oparit (a ze to boli).![]()
Děkuji za info. Už si zvykám ![]()