Hlášky mudlů o tom, jak se hraje geocaching

[color=green]Jistě jste si všimli, že mnoho mudlů má jistou představu, co je to ten geocaching. Občas nám ukazují, že jsou in. Mnohdy je to velmi zábavné. Sem s těmi hláškami ;)[/color]

Netřeba komentářů, pište jen samotné hlášky, ať se to dá snadno číst.

"To znám, to se hledají takové krabičky, do kterých se dá nějaká svoje věc. Ale ono jich je víc za sebou. Dávají to tam nějací nadšenci."

"To by me nebavilo,jo kdyby tam byla aspon pětistovka…":slight_smile:

muj "nic nedelajici jen tak pro zabavu" tatik: a co pak za to dostanes, az jich najdes hodne, nejakou cenu? :smiley:

(mily tatiku, leda místo v blazinci :P)

Sestra: A proč tam pořád chodíte? Minule jsi říkal že už jste tu krabičku našli. :smiley:

Já mám takovou "online nápovědnou hlášku" asi-mudly u keše Podolská vodárna - víc v mém logu.

Mamča : …já se z vás zblázním,oni lezou polem a křovím,jenom aby našli poklad.A co to je ten poklad?Co se tam najde?
Babča : 1..matka od dětí a má čas hledat nějaké špinavé krabičky,ještě budete nemocné…
babča : 2…a kde to jako hledáte jak víte kam máte jít?:o Kde to píšou ty souřadnice?A to máš batoh plný map?..

Znamy,ktery slysel od jinych o GC:
K putovani coinu: A kdyz tu minci nekdo najde,jak Ti to proplati? Jeste to nekdo ukradne.

Dcera navrhla manželce, že když domů stejně nic nenosím, tak že

reakce známého na GC: je to tuším hledání různě poschovávaných "pokladů" podle souřadnic GPS…ale mě to přijde takový celý na hlavu,je to takový venčení kancelářskejch krys

máti: Přijedeš na víkend? Q: ne! máti: A co budeš dělat? Q: jedu na keše máti: Už zase? Vždyť jsi byl minulej víkend..a kdy přijedeš k nám?

jsem si nechal doma pytlík s CWG přišla sms: Nechal sis tady ty kešky, vrátíš se pro ně nebo je nepotřebuješ?

1. "Oni dostali v Mountfieldu GPSku, pak zjistili, že jim k ničemu není, tak si vyměňujou věci".
  2. Po čtvrthodinové přednášce o principech GC: "Já stejně nechápu, kde jsou na konci ty peníze"

Ano, to se mi stalo taky u Wettertelegraphu s nejakym mudlou z lodi :slight_smile:
Takhle :slight_smile:

"Jste trapný" - nějaká puberťačka z 1. patra při uklízení mikra , uprostřed Brna

"Dobrý den , kontrola totožnosti…co děláte za tím bilboardem?"
To je taková hra s hledáním krabiček
policista1:"Aha , taková šipkovaná jo?"
policista2: "To bude asi taková modernější šipkovaná hele."

"Drogy,Drogy?" v Brně kdesi v křoví

"A co za to dostaneš když to najdeš?" Neni zvláštní ,že se všichni diví že to děláme jenom pro radost?

Když jsem slyšel o geocachingu poprvé tak jsem si myslel víceméně totéž :slight_smile: Názor jsem změnil až když jsem to viděl v praxi.

"Ježiš, oni tam maj zas nějaký ty blešky/flešky."…Výroky kamarádky, které kešení nepropadla:D. Zajímavý je, že krabku najde často dřív, než my hledající…to teda fakt nechápu:D.

"Geocaching… to je to, jak se u toho lyžuje a střílí, ne..?" "Ne, to je biatlon!!!":smiley:

Když jsme lovili : kostel sv. Vojtecha v Č.B
Tak na nás nejáký duchotce z paneláku zařval:Vypadněte od tud nebo volam policii…
A otec si plete kešku s GPS (třeba dal sis do kešky ty souřadnice?)

Nějací puberťáci: "Holky nefetujte pod tím mostem, my Vás vidíme!"
Matka: "A to se štouráš v kdovíčem??" "Nejhorší jsou ty mince a věci s visačkou, to sem zatáhne ty nejhorší nemoci z Afriky."
Po roce už neprotestuje a ochotně mi dokonce koupila zlevněnou lock-lock krabičku :stuck_out_tongue:

(z davnych dob, kdy byly GPSky drahe a cache se schovavaly v prirode)
Kolega nepropadnuvsi geocachingu: "Dej pokoj, koupim si kram za deset tisic a pak jeste budu muset chodit do lesa!"