[color=green]Jistě jste si všimli, že mnoho mudlů má jistou představu, co je to ten geocaching. Občas nám ukazují, že jsou in. Mnohdy je to velmi zábavné. Sem s těmi hláškami ;)[/color]
Netřeba komentářů, pište jen samotné hlášky, ať se to dá snadno číst.
Mamča : …já se z vás zblázním,oni lezou polem a křovím,jenom aby našli poklad.A co to je ten poklad?Co se tam najde?
Babča : 1..matka od dětí a má čas hledat nějaké špinavé krabičky,ještě budete nemocné…
babča : 2…a kde to jako hledáte jak víte kam máte jít?:o Kde to píšou ty souřadnice?A to máš batoh plný map?..
reakce známého na GC: je to tuším hledání různě poschovávaných "pokladů" podle souřadnic GPS…ale mě to přijde takový celý na hlavu,je to takový venčení kancelářskejch krys
"Jste trapný" - nějaká puberťačka z 1. patra při uklízení mikra , uprostřed Brna
"Dobrý den , kontrola totožnosti…co děláte za tím bilboardem?"
To je taková hra s hledáním krabiček
policista1:"Aha , taková šipkovaná jo?"
policista2: "To bude asi taková modernější šipkovaná hele."
"Drogy,Drogy?" v Brně kdesi v křoví
"A co za to dostaneš když to najdeš?" Neni zvláštní ,že se všichni diví že to děláme jenom pro radost?
"Ježiš, oni tam maj zas nějaký ty blešky/flešky."…Výroky kamarádky, které kešení nepropadla:D. Zajímavý je, že krabku najde často dřív, než my hledající…to teda fakt nechápu:D.
Když jsme lovili : kostel sv. Vojtecha v Č.B
Tak na nás nejáký duchotce z paneláku zařval:Vypadněte od tud nebo volam policii…
A otec si plete kešku s GPS (třeba dal sis do kešky ty souřadnice?)
Nějací puberťáci: "Holky nefetujte pod tím mostem, my Vás vidíme!"
Matka: "A to se štouráš v kdovíčem??" "Nejhorší jsou ty mince a věci s visačkou, to sem zatáhne ty nejhorší nemoci z Afriky."
Po roce už neprotestuje a ochotně mi dokonce koupila zlevněnou lock-lock krabičku
(z davnych dob, kdy byly GPSky drahe a cache se schovavaly v prirode)
Kolega nepropadnuvsi geocachingu: "Dej pokoj, koupim si kram za deset tisic a pak jeste budu muset chodit do lesa!"