Hlasování pro podporu Symbianu na GC.com

Ahoj,

možná už jste zaznamenali, že Groundspeak vyjádřil podporu dalšího vývoje svých mobilních aplikací pouze pro iPhone, Android a Windows Mobile 7. Pokud vám v tomto výčtu stejně jako mně chybí Symbian, můžete se připojit k hlasování za jeho podporu, které už několik měsíců běží na tomto linku:

http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1303545-support-symbian-smartphones-with-gc-com-app-?ref=title

V hlasování za uvolnění oficiálních virtuálních Suvenýrů dokázala česká geocacherská komunita převálcovat celý svět. Teď se nám třeba podaří stejně přesvědčivě pomoci stále velmi populárnímu Symbianu :slight_smile:

Díky
Tomáš D. aka phoenix-76

Symbian je mŕtvy, appy existujú a zase také zlé to s nimi nie je.

+1

Mno, nevim… To co jede na symbianu jede v podstate i na JAVE…

EDIT: A to rikam z pohledu programatora, ktery delal a dela pro oba jazyky

Od GS jsem se pro Symbian nikdy ničeho nedočkal a myslím, že když jsem to přežil do teď, tak už to nějak do konce životnosti telefonu přežiju.. :wink:

P.S. Zoufalci co neumí hledat na netu a spoléhají pouze na GS by se měli střílet.

Podporovat Symbian, v době, když jej samotná Nokia odpískala a nahradila Windows Phone 7 je blbost.

To není zas tak špatnej nápad, sice i na symbian/javu je spousta free aplikací a navic moc neverim, ze se tomu GS bude chtit v soucasne situaci kolem symbianu venovat, ale aspoň trochu pošťouchnout GS je potřeba, vzdyt i pres rapidni rust androidu ci ios spousta lidi prevazne v evropskych zemich má a jeste myslim dlouho bude mít prave telefon se symbianem. Existuje sice javovy Geocache navigator od Trimble podporovany GS, ale pro Symbian^3 zatim ne uplne korektne funkcni. dal jsem tedy taky support

Podporovat symbian? To je jako chtít po GS ať podporuje amigaOS či jiný relikt digitálního pravěku.

Jj, nokia se rařízla sama. Ale není důvod brečet, protože jediný pořádný produkt z Finska je a byl vodka B)

+1 tento OS má pořád cenu podporovat, to, že nokie ohlásila spojení MS nemění nic na tom, že xyz uživatelů má symbian. Za hlas to stojí, lepší než mlčet :wink:

+1, samozřejmě. A když to budou podporovat jako JAVA, nic proti.

Fakt? Jsi si jist … že se ještě pořád vyrábí a prodávají počítače s AmigaOS?

že jsi to ale správně pochopil :wink:
Nokia přechodem na Win prostě S zařízla, vo tom žádná. Spamovat je zbytečné.
Symbian jsem měl na N6300 a super, ale pak Nokia zaspala a trh se posunul k Andridu a Winmobile. Pokud máš nočku, tak máš holt smolíka :frowning:

AmigaOS - jsou lidi, co stále Amigu mají. Tak jako budou lidi co si ponechají svůj dnes/včera skvělý mobil se symbianem.

PS: problém symbianu je, že není free jako android či za ním nestojí velká sw firma. Nokia je HW výrobce, který špatně odhadl směr vývoje :frowning:

Na cem ze jsi to mel Symbian? 6300? To asi tezko :wink: . (http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/nokia-6300/sc-63-c-1-ci-7534/default.aspx)

Nicmene Symbian je pro me taky mrtvy. Skoda, kdysi to byla spicka.

Jestli mám ještě GS kredit, budu hlasovat. Jinak na Symbianu hezky máká Geocaching live - java. Nokia si to prostě pokonila, nová verze OS měla nakročeno a takhle to degraduje, už jsem se s tím smířil. Symbian ještě není mrtvý, stále má co říct, ale postupně se bude výroba omezovat.
Včera jsem se byl podívat na WP7 do Samsungu a nudí mě. Jsou tam pro mě dost zásadní nedodělky - jako je chybějící multitasking, ale i zástupci ladění do čtverce, chybějící čeština.. Líbí se mi tlačítko zpět. Ten systém má potenciál, Nokia by ho dokázala poštelovat, pokud něco Microsoft dovolí.. Určitě jazyková lokalizace a mapy tomu hodně pomůže, ale ještě si s tím musí pohrát.

PS: také musíte brát v potaz starší telefony - staré dobré nedotykové Symbiany, neexistuje na ně pořádná mapová aplikace na GC..

Edit: přihozen hlásek..

A že prý mrtvý systém… :wink:

plus3 :slight_smile: Stále vzpomínám na svoji Nokii 6600, první kešky odloveny s ní.

+3

Nicméně, Nokia uvedla, že plánuje "řízený přechod od strategie smartphone založený na OS Symbian k jednomu založený na Windows Phone".
.

čím to asi bude… http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft-dal-za-partnerstvi-s-nokii-miliardu-dolaru/sc-4-a-156142/default.aspx Nevím, jestli je to důvod k radosti :expressionless: