Kanadský geokolega OusKonNé mě požádal o podporu svého návrhu na Groundspeak fóru:
Pokud s návrhem souhlasíte, podpořte jej prosím svým hlasem zde. Návrh má momentálně 370 hlasů. Věřím tomu, že početná česká komunita dokáže toto číslo výrazně navýšit.
Hlasuje se tlačítkem "Vote" vlevo vedle popisu návrhu, máte možnost dát 1, 2 nebo 3 hlasy. Komentář je nepovinný a nemá vliv na hlasování. Je nutné přihlášení na Geocaching.com fóru.
Smogeo: Souhlasím. Pokud však někomu hlasy zbývají, proč nepodpořit dobrý nápad. Připomínám, že pokud by si to někdo časem rozmyslel a chtěl hlasy věnovat jinému nápadu, může klidně hlasy z toho návrhu odebrat. Pokud Grounspeak návrh přijme (nebo zamítne), hlasy se vrátí na vaše bodové konto automaticky.
No vidíš, a mně se přesně tenhle návrh nelíbí - při jednom poli by si člověk musel dělat starosti s formátováním - kde má být jaká mezera, desetinný oddělovač, symbol pro stupně a minuty atp… Děkuju pěkně, nepodpořím.
Pridam ale jednu technickou - pokud je tu nekdo, kdo umi anglicky lip nez ja (neumim nic), tak zkuste taky prohlasovat (hlavne zalozit hlasovani), aby v oficialnich statistikach Groundspeaku mela Evropa samostatnou mapu a ne spolecnou s Asii …
A víš, že pokud se to udělá šikovně, není to třeba? Já např. pro schvalování používám jeden GM script, který mi vytvoří takovéhle políčko, kam se dají napsat souřadnice poměrně halabala a stejně to script dokáže rozpoznat a správně zapsat.
Takže stačí, aby se GS inspiroval:
Nojo, když já se tu vyděsil oné úvodní citace jedno pole namísto šesti…
Pokud tedy nemá být cílem požadavku nahrazení, ale rozšíření možností vstupu, pak samozřejmě nic nenamítám a omlouvám se za nepochopení.