No já jsem tam pravidelným návštěvníkem, ale mohu ti rovnou říci, že na net nekoukej, tam to nikdo neaktualizuje a prakticky to ani nejde je to totiž takovej sklad firmy, kde se prakticky rozebírá vojenská technika takže snad si dovedeš představit, jak to tam vypadá, všude se něco povaluje a o něco zakopáváš… (tu nějaké zelené něco…tu kulomet…tu se válí helma…atd.)"zboží" si tam musíš jít vybrat nebo spíše najít či vyhrabat nejlépe sám. Jak si psal vždy tam mají hromady různé "zeleniny" …bedny, bedýnky a krabičky nevyjímaje, ale musela by bejt přesná specifikace (rozměry, materiál, max. cena) a pak se ti mohu kouknout. Jinak ti mohu hned říci, že zrovna ty, co jsou na webu jsem tam neviděl, ale maj tam spousty jinejch… teda dle toho co zrovna rozebíraj… nedávno to byl radiovůz takže jsme si tam mlsli, ale pokud tam rozebíraj jen nějakou ocesanou V3Sku, tak tam moc bedynek nebude. A ono když mají co dělat, tak je to tam skoro kazdej tejden prakticky otočený naruby, takže pořád je co zajímavého hledat.
No skoda ze neco takoveho neni u brna:) miluju vrakoviste a podobne veci:)))
Potreboval bych drevenou/plechovou bednu /bedynku - o velikosti max (muze byt mensi) 90x30x30cm klidne i par mensich k tomu. Idealni by bylo kdyby ta velka mela petlicu ale ta se tam da dodelat.
No jak vidim tak je to dost komplikovane, asi projdu tady sberne dvory:) I tak diky za ochotu.