Hledá se geopsice

Ahoj všichni, geocaching děláme už docela dlouho a celou dobu svým dvěma geopsům slibuju, že jim někde najdu geopsici. Není tu náhodou někdo z Prahy, kdo loví s geopsicí a uvítal by sem tam na nějaký odlov společnost ve složení jedna geoholka + dva geopsi? Umíme čučet do GPS, nadávat na dlouhých pochodech v závějích sněhu, báječně norovat a děsit většinu mudlů, jsme ideální maskovací materiál:-)

P.S: Geopsice by měla být raději větší....případně klidně malá, ale zas od rány;-)

Hehe, mno to by se asi dalo zaridit :) O jedne geopsici bych vedel :D Sice nevim jak casto a jak pravidelne bychom mohli vyrazet, ale sem tam se cas najde :D Co treba delas o pristim vikendu? Viz vlakno  o dalsi akci Mokre party??

Adam a Phalko

Takpříští víkend jsme na druhém konci Čech - JČ. Ale klidně i někdy v týdnu nebo pak přespříští víkend.

Mno vidis to mne nenapadlo pripomenout ze jsem jeden z NektarBrothers :smiley: Takze jih cech neni az takovy problem :smiley: pristi vikend tedy ne, ale dalsi jsem zas doma ve Strakach a pak se to nejak strida :smiley: Mno a pres tyden bude asi problem s casem, teda co se tyka mne :smiley: leda pockat az se trochu jeste ten den protahne :smiley:

Jojo, já vim, že jste z Nektarů:-) Jen jsem nějak žila v domnění, že Phalco je geopes, ne geopsice;-) Velikostí se zdá dostatečně “odolná” na rafany, klidně můžem vyrazit i v rámci JČ.