Hledá se LaMa-Team a shlucky!!!

Ahoj,
hledám někoho, kdo by znal kačera shlucky Geocaching > Groundspeak - User Profile nebo páreček LaMa-Team Geocaching > Groundspeak - User Profile

Podle všeho tito kačeři navštívili keš [cache]GC1FYWF[/cache] a zde vyzvedli náš GC 500 Finds (TB32FY2) Geo-Achievement Finds 500 Geocoin - Sobikovi 500 Finds (lost). Komunikoval jsem s kačery před i po a tito dva jediný nereagují na emaily,jsou na gc.com aktivní i nadále… Kačer před nima potvrdil, že tam GC vložil a kačeři po nich ho tam už nenašli. Vzhledem k tomu, že jediní nekomunikují se domnívám, že podle počtu nálezů GC vyzvedli jako běžný trade a nemají se k tomu ho vrátit do oběhu…

Neznáte je někdo? Díky za pomoc vrátit další GC do hry… Díky všem za případnou pomoc. 1

Aj Caramba! téměr shoda nicku. omlouvám se.
vzhledem k počtu nálezu typuji že si ho nechali jako suvenyr :frowning:

Posunu

shlucky - Lukáš Měcháček, 13 let, Neratovice výskyt nejspíš poblíž ulice školní a tohle je myslímže on. To je tak vše jak mohu pomoci.

díky, snad se to posune dál..

mam bohuzel ten stejny problem s TB..dlouho byl na stejnem miste a tak jsem pozadala kacery aby mi vyfotili logbook kdo vybral me TB a jeden mi opravdu foto poslal…kacer ktery je v logbooku podepsany a v poznamce OUT:TB je zacatecnik,posledni kes kde vybral to TB ani nezalogoval… a bohuzel take na me emaily nereaguje…uz ho ma u sebe od dubna 2010 takze uz nepocitam ze by se nekde nasel:(

jinak se jedna o kacera pod nickem REPLESK-neznate ho nekdo nahodou???:wink:

Ten mamlas ani ten jeho tým na nic nereaguje :frowning: Našel jsem další kontakt do nějakého klubu kde je, ale taky na ten email nereaguje. Jsou to tataři.

Poslal jsem maily, víc ti asi nepomůžu:(.

Tyhle problémy bych nechtěl mít… Pustil jsem jeden TB, ale jen proto, ze jsem uz ho mel dlouho připraveny. Doputoval na Geoskořápky a pak se po něm slehla zem. Ale neřeším, pustil jsem ho totiž v ČR. Jestli budu někdy ještě něco pouštět, bude tam visačka "nevozit do ČR, krade se tam". A nebo za pár let, až se na GC zase zapomene a zájem o hru rapidně opadne…

To je hloupost. První GC nám ukradli v Rakousku, další už 3/4 roku marně páčím z Estonce a ten další půl roku ze Švýcara. Krade se úplně všude, tak prosím tuhle nepěknou vlastnost nevztahuj pouze na ČR.

V lete jsem na ruznych mistech Svycarska vypustil 3 coiny. Ani jeden se nedostal do dalsi kese. Myslis, ze je vzali Cesi?

To same my loni na Korsice… 2TB, obe skoncili v prvni kesi… a ty mista vypadala i docela bezpecne, nenapadna skrys, daleko od civilizace…
Rekl bych naopak, ze v CR to jeste porad docela funguje…

Díky.

Na téma kradení GC/TB je tady tuším víc jiných vláken, ale obecně musím souhlasit s tím, že se GC/TB ztrácí všude na světě. Z našich je pryč 1/3, teď pohřešujeme jen tento a snad to dobře dopadne.

Problém bude asi i trochu v tom, že když se člověk podívá okolo, na jaké věci se ptají nováčci i když jsou v návodu, tak jak mají vědět co s GC/TB které najdou v keších? Problém většinou nastává u kačerů, co mají pár nálezů a neví co s tím nebo v Opencaching krabičkách, kde to také moc neznají :frowning:

Z mych vypustenych minci se dve ztratily v UK, jedna v Nemecku, dalsi 2 jsou delsi dobu u zahranicnich kaceru, takze u nas se prekvapive neztratila ani jedna :wink:

Naopak muj TB v nepublikovane skrysi na Korzice vydrzel dva roky, nez ho autori odvezli zpet do Cech. Pak se dostal do UK a tam se ztratil :(((

Dobře, beru zpět, přesvědčili jste mě :smiley:

Tak sláva, GC se našel v zcela jiné keši a žije dál :smiley:

Smutné ale je, že žádný z kontaktovaných se neozval a při tom na gc.com chodí a zdá se že další keše sbírají… No nic, díky všem za pomoc a zámek.