Hledá se lukas59!

Kačer lukas59 vložil náš GC http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1525961 do nepublikované keše, ale jak se zdá, tak několik měsíců už na to peče a přestal komunikovat.

Nezná se s ním někdo? Rád bych tento náš C osvobodil a poslal zase na toulky. Pokud ho někdo znáte, upozorněte ho, případně se ozvěte… Zároveň jsem zadal výzvu na BF odlovení té jeho nepublikované keše. Díky za pomoc.

V jeho galerii je fotka "towerr11 na strome". Tower11 napsal do logu: "Finalka spocitana uz drive, ale dnes jsme jeli s lukasem59 za znamyma, tak jsme nevahali!! "
Zkus napsat jeste jemu http://www.geocaching.com/profile/?guid=a9af3832-650d-4b57-8b00-060e16e09283

Dík za tip, to jsem přehlédnul.. B)

A co takhle záchranná výprava přímo na místo? Hledat neschválené keše je ještě lepší detektivka, než archeocaching!

Dovolím si OT - tady máte další takovou záležitost ADVE CZ PLAV VODNÍ MOST. Ale tam nakonec uvězněné TB a GC osvobodil po nějaké době sám majitel neschválené kešky.

Výzva je v jiném vlákně :smiley:

Aha, už to vidím!

Paralelní vlákno je předčasně uzavřeno, píši proto sem… Hluboce smekám před zachránci Sobíkovo coinu a ptám se - co bylo za story s Babetou? Ptám se proto, že archív zde - zdá se - nefunguje. Dík.

Sice jsem to vlakno nasel, ale nepodarilo se mi ho otevrit, zrejme dusledek nedavne odstavky…
Jednalo o to, ze pred lonskou Velkou pardubickou geoparbou se tady na foru objevili od jisteho Witka naznaky, ze chysta nejakou novou kes. A pres coin nebo TB v jeho profilu jsme zjistili priblizne souradnice (jo, tenkrat jsme jeste poradne nevedeli jak na to :)). No a cestou na ten event jsme se tam s H+ a
D@vem_CZ zastavili a krabicku tam opravdu nasli. K nasi litosti to byla jen fakeova, ale aspon ten BF bod nam byl uznan :slight_smile: Krasne jsme tam tenkrat v tom poli zasrali sebe i koktavku, kterou jsme na te uzke podmacene ceste otaceli a z pole vyhrabavali padly :smiley:
Dokonce mam jeste i ty souradnice: N 50 7.868, E 15 43.650

:wink:
Chtěl jsem dát odkaz už do toho původního vlákna, ale ani mně se to vlákno neotevřelo. A to je škoda - nejenom kvůli tý Babetě, ale byl to hotovej brutforcovej brainstorming, samý tipy&triky:D
A fakeová či nikdy nepublikovaná krabka je v principu lepší než ofiko krabka - anžto takový nález zároveň zlepšuje BF index :D:D
Ale i ten preFTF ofiko nález jistě potěší (čímž rovněž Kapsovi odpovídám na dotaz z vlákna předešlého, neb jeden z nejvýznamějších členů WBFS je příliš skromný - [cache]GC2FVY4[/cache] :wink: )

Omlouvám se, ale GC byl zachráněn - ještě jednou obrovské díky. Vlákno zamykám.