Na základě nespokojených reakcí na zásahy adminů tohoto serveru, hledáme někoho jiného, kdo bude držet diskuze v mezích.
predtym v podstate funkcia moderatora fora neexistovala, a nejako to fungovalo. Kontroverzne prispevky nie su na zavadu, pokial nie su explicitne urazajuce, co sa tusim zatial nestalo.
Takze: bud stanovit presne pravidla, a striktne sa ich drzat, alebo to neriesit. V pripade nejakych vulgarnych prispevkov by mohla existovat nejaka moznost uzivatelov upozornit admina priamo pri prispevku, ktory by potom mohol prispevok zmazat…
Chápu, že funkce moderátora nebyla (potřeba), ale se vzrůstajícím počtem členů asi potřeba bude. Nicméně - moderace obecných fór už se ujal Marek z GCshopu, takže mu přeju pevné nervy. Zbývají odborná fóra, takže by to chtělo nějakého znalce technologií…
Co takhle marekl?
Pochybuju, že na to bude mít čas, ale proč ne, pokud ano…
Vzhledem k tomu, že jsem to celé zřejmě způsobil, tak bych se tohohle i ujal, kdyby mi někdo vysvětlil, co to obnáší a jak se to dělá. Raději ale pokud opravdu nebude chtít někdo jiný (třeba marekl), protože GPS a některým programům sice celkem rozumím, ale ve věcech týkajících se PDA nebo GSAKu se už zas dost ztrácím. Online a přímo na fórech trávím času celkem dost, takže v tom by problém být nemusel. Kdyžtak se ozvěte…
Z GSAKem ti klidně pomůžu…
michale neboj. proste zamknes vsechny vlakna, celou sekci, vsechny zbanujes = zadny prispevek = zadny problem. uvidis, bude to sranda ![]()
No hele bacha na to. Víš že ze všeho nejhorší jsou trpaslíci. :D:DB) Ale oni ty potvory vlezou všude ban neban, tak je to stejně fuk. ![]()
Pánové, sorry, ale já opravdu ne. Ve svém volném čase už dělám Navigovat.cz a potřeboval bych spíš ubrat.
no pokud bych dostal jen jednu sekci a to Aplikace pro mobilní přístroje a nebyl bych v tom sam, protoze taky vsechno nevim tak bych toho pomocneho moderatora bral ![]()
ok chci toho moc, radsi nic ![]()
Není problém, aby více lidé moderovalo více fór, tak se rozhodněte a kdyžtak napište konktrétní nabídku a já to nastavím.
Co se týče požadavků, tak jenom číst veškeré příspěvky dané kategorie a nebát se zasáhnout, když bude potřeba ;).
V tom případě se rád ujmu sekcí GPS a FRC a pokud nebude chtít nikdo jiný, tak klidně i Garmin.
Máš to mít ![]()
Nabizim se jako spolumoderator for s neodbornym zamerenim, proste tech s vseobecnym obsahem venovanym geocachingu.
Prispevky cist budu a zasahnu kdyz bude potreba.
Dík.