Hleda se nekdo z Chomutova

Nekdo kdo ma aspon par zkusenosti!!!-)

hele máš tady v levo mapu..najdeš někoho z chomutova..jinak jsem z jiřetína, taky začínam s mojí přitelkyni, hodně štestí při lovu

Zdarec, dej si na watchlist tento event [cache]GC23DK8[/cache] a dozvíš se kdy a kde se podkrušnohorci scházejí, potom stačí už jenom se tam dostavit :D:D:D

…jak dát něco na watchlist? Nalezneš si zmiňovaný event a vpravo nahoře mezi nabídkami klikneš na "watch listing". No a dokud to nezrušíš budeš dostávat informace o jakýchkoliv lozích na této keši e-mailem.

Vzhledem k tomu, žes jako první odlovil naši keš Kostelík na ostrově ;), mohu ti se základy geocachingu poradit. Ozvi se přes SZ (soukromou zprávu) co bys ode mě očekával.

Jinak samozřejmě platí to, co naznačil Bišák. Nejlíp je zajet někam na event (což je takovej sraz kačerů) a zeptat se tam. Nejbližší je tuším v sobotu na Krásném dvoře, další bude jistě brzo v Klášterci nebo Kadani. Tady na chomutovsku jsou kačeři poměrně aktivní.

Jj Dekuji vsem za rady!!:slight_smile:

Ahoj, klidně se ozvi přes profil, když budu moct poradit tak poradím.

ahoj. Jsem z Chomtuova. Rád pomůžu a poradím. Ozvi se přes profil nebo přes profil na GC.com :wink: