Hledám programátora Java, který by pro geocachery sbírající CWG vytvořil aplikaci do mobilních zařízení pro správu CWG sbírky.
Podrobný popis funkcí aplikace:
import dat z XML
seznam všech CWG s fultextovým prohledáváním a proklikem na detail CWG
seznam CWG ve sbírce s fultextovým prohledáváním a proklikem na detail CWG
seznam přebytků CWG (2 a více kusů) a proklikem na detail CWG
v detailu CWG dotažení/uložení obrázku z url: http://cwg.maxinoha.cz/img/ …
v detailu tlačítko pro aktualizaci uloženého obrázku
v detailu možnost nastavení počtu kusů ve sbírce
v detailu možnost změny názvu CWG
v detailu pole pro poznámku (např. kde bylo CWG nalezeno)
možnost zálohy sbírky do souboru a následné obnovení ze zálohy
Každou chvíli se mě někdo ptá, zda není nějaká aplikce pro mobily se Symbianem nejlépe v JAVA, ale jak tak koukám tak to nebude zase tak horký, když nikdo nereaguje.
user22
květen 19, 2010, 12:41odp.
3
A neslo by nejak jednoducho preportovat tu verziu z Androida?
semik75
květen 19, 2010, 12:55odp.
4
Maxinoha napsal/a:
Každou chvíli se mě někdo ptá, zda není nějaká aplikce pro mobily se Symbianem nejlépe v JAVA, ale jak tak koukám tak to nebude zase tak horký, když nikdo nereaguje.
Me by se ta aplikace moc libila ale javou vladnu velmi malou a tou mobilni uz vubec. Sice by to byla fajn zaminka se to naucit, ale nejak neni cas.
Etigo
květen 19, 2010, 7:40odp.
5
Jeden schopný programátor je zde http://carnero.cc/ . Za pokus nic nedáš, už naprogramoval c:geo.
Tak zatím se mi ozvala jedna firma, ale chtěla 30.000,- Kč, protože se domnívala, že se jedná o komerční výzvu/zakázku takže jsem odmítnul.
Maxinoha napsal/a:
Tak zatím se mi ozvala jedna firma, ale chtěla 30.000,- Kč, protože se domnívala, že se jedná o komerční výzvu/zakázku takže jsem odmítnul.
Spravne. Neni dobre podporovat firmy, ktere se nabizeji pod cenou a "kazi trh" … :D:D:D:D:D
Zdar, v JAVE delam dost, a v ME taky, problem je v tom, ze mam ted jeste cca tyden/mozna 2 zkouskove.
Nicmene by to chtelo mozna trochu vice informaci - Protoze treba v offline verzi bych si to neumel predstavit, ze by to tam melo obrazky CWG, ten soubor by byl mega velky…
Dale treba co by se importovalo z toho xml, jestli offline import nebo online import… a tak…