Neznáte někdo kačera s nickem R 206? Už několik měsíců má u sebe mů coin [tb]TB22ETN[/tb]. Ze začátku odpovídal na maily, začátkem května se mi svěřil, že chce založit letterbox a chce jej "vylepšit" vložením minimálně 40 cestovatelů. Snažil jsem se mu to rozmluvit, marně. Momentálně má v držení desítky různých TB/GC, ale zřejmě toho nemá ještě dost.
Je z Českých Budějovic, jmenuje se Jakub S., je mu 13-14 let. Pokud by s ním promluvil někdo známý, tak by možná pochopil, že takové zacházení s cizími cestovateli není úplně košer. Díky!
Jen pro upřesnění, schválně jsem nezveřejnil jeho plné jméno ani adresu. Hledám někoho, kdo ho zná, a kdo má možnost si s ním normálně promluvit a vysvětlit mu pravidla hry. Žádné strašení.
Oživuji svůj starší dotaz / prosbu. Kačer R 206 stále ještě hromadí cestovatele na svůj super letterbox, stále má u sebe můj [tb]TB22ETN[/tb], stále neodpovídá na maily. Neznáte ho někdo?
Tak hele, ty kulhale, už od prázdnin si cestovatele až asi na 2 vyjímky neschovávám, dávám je do nových keší (k tomu už víc psát nechci).
4 Čitečka: Tu Toulavou jsme vyvrátili přece jen omylem, vše jsme se snažili dostat do pův. stavu, ale nepovedlo se to :-/
4 Chemic77: Oznávám, jezírko se 80% lidí nelíbilo, zaměření mojich kešek taky není cela nejlepší (co očekávat od autové GPSky).
Nechci se příliš vměšovat do vašeho sporu, ale R206 - mohl bys, prosím, upřesnit, kam jsi po prázdninách dal který TB a kolik jich máš nyní v inventáři?
Nějak se mi to nezdá, víš…
když něco poničím, je tak nějak samosebou, že to opravím úplně. Já to svedl. S krumpáčem a lopatou, pravda, ale proč já? Mysli na to příště, jinak, z ničeho tě neobviňuju - ohledně Toulavý - naopak, dobře, žes napsal stav věci hned jak se to stalo.
neštěť se, že lidi hledají svý travely. Stačilo rozumně odpovědět a bylo to bez války.
Kolik lidí ti ještě musí říct, že to, co děláš, není správné?
Neříkám, že bych si nenechal 2-3 kousky do keše, kterou nejpozději do měsíce budu 100% publikovat, ale víc než 25 kusů??? TOS PŘEHNAL!
P.S. pardon, ne 25, celých 38!!
R206: Chceš-li, aby Ti lidé nenadávali, tak Ti opravdu nezbyde nic jiného, než se chovat podle slušnosti nepsaných pravidel. Mám tím na mysli, že dáš urychleně TB a GC, které držíš, postupně do nějakých keší.
Navíc vkládání cizích TB do vlastní nepublikované keše se posuzuje taky jako nesprávné chování. Kup si TB nebo GC vlastní a vypusť si je z keše - neprováděj to s cizími.
Díky.
A jestli nemůžeš, třeba kvůli věku, do hospody příští úterý, nebo 22.10. na Kaczyard nebo Birnova kolena, stačí říct, domluvíme se a já je od tebe přeberu a zanesu tam. Na oplátku se můžem třeba domluvit, že ti Čita tak do jedný, max. 2 keší vyrobí-vypálí originální placky pro FTF-STF-TTF, abychom to tedy pořešili v míru.