Hledá se řidič!

Zitra rano (sobota 15.1) jedeme se Sovímdoupetem a Ran55 k Tišnovu na Kapsovo trempské wherigo a hledáme řidiče(mudla,geomudla či kačer který nemusí nutně ulovit každou pixlu kterou vidí) a byl by ochoten pro nás udělat velkou službu.potřebujeme vyložit v bodu A. a naložit v bodu B. Bod A je znám,bod B nikoliv. Osobní auto červené barvy značky Toyota máme k dispozici. auto je vybaveno slusným autorádiem a streoreproduktory a jsem ochoten zapujčit přenosný DVD přehrávač a spoustu filmů a rovněž odměna v podobě Svíčkové s brusinkami či jiného občerstvení je zajištěna v některé restauraci dle vlastního výběru. Ukolem bude na nás cca 4-5 hodin někde čekat a od finálky se s řidičem spojíme a pošleme mu souřadnice kde nás má vyzvednout. (připadnou odměnu za pomoc si dotyčný může nechat točit v pardubicích na eventu u Žaby)

Tak co?najde se někdo odvážný?? (btw.může to být i řidička)

Ps: připadně pokud to bude kačer tak si může zkrátit čekaní odlovem některé z okolních tradiček :slight_smile:

to beru :slight_smile:

Ok. problem je v tom ze chceme vyrazit brzo ráno. dostaneš se z Prahy?? nebo tu u někoho přespat aby si byla rano fit. ohledně Aji ti dám hned vědet protoze nevím jestli bude Tomáš brát Benna

Ty autobusy nelíbí? IDSJMK je hodně v pohodě systém. B)

Sakra Honny! :slight_smile:

Ách jo. Kdyby to nebylo tuhle sobotu, tak bych vás mohla vyzvednout i na místě B mně známém a konečně si tu krabku zalogovat. Jenže na tenhle víkend už něco mám.

Anebo nas jen odvezt zpátky k našemu geovozidlu

Tuhle sobotu mám na plánu navštívit veletrh GO a jinak nic pevného. Tak by se to třebas dalo nějak prokombinovat, Tišnov je od Brna 20km a vozidlo na přiblížení mám.

Zamykám. řidiče už máme.
Děkuji za nabídky a příspěvky.
Arne1 pokud se chceš zůčastnit wheriga tak neni problém. dorazíme na výchozí souřadnice před devátou ráno. kontakt: 728774287