Zitra rano (sobota 15.1) jedeme se Sovímdoupetem a Ran55 k Tišnovu na Kapsovo trempské wherigo a hledáme řidiče(mudla,geomudla či kačer který nemusí nutně ulovit každou pixlu kterou vidí) a byl by ochoten pro nás udělat velkou službu.potřebujeme vyložit v bodu A. a naložit v bodu B. Bod A je znám,bod B nikoliv. Osobní auto červené barvy značky Toyota máme k dispozici. auto je vybaveno slusným autorádiem a streoreproduktory a jsem ochoten zapujčit přenosný DVD přehrávač a spoustu filmů a rovněž odměna v podobě Svíčkové s brusinkami či jiného občerstvení je zajištěna v některé restauraci dle vlastního výběru. Ukolem bude na nás cca 4-5 hodin někde čekat a od finálky se s řidičem spojíme a pošleme mu souřadnice kde nás má vyzvednout. (připadnou odměnu za pomoc si dotyčný může nechat točit v pardubicích na eventu u Žaby)
Tak co?najde se někdo odvážný?? (btw.může to být i řidička)
Ps: připadně pokud to bude kačer tak si může zkrátit čekaní odlovem některé z okolních tradiček
Ok. problem je v tom ze chceme vyrazit brzo ráno. dostaneš se z Prahy?? nebo tu u někoho přespat aby si byla rano fit. ohledně Aji ti dám hned vědet protoze nevím jestli bude Tomáš brát Benna
Ách jo. Kdyby to nebylo tuhle sobotu, tak bych vás mohla vyzvednout i na místě B mně známém a konečně si tu krabku zalogovat. Jenže na tenhle víkend už něco mám.
Tuhle sobotu mám na plánu navštívit veletrh GO a jinak nic pevného. Tak by se to třebas dalo nějak prokombinovat, Tišnov je od Brna 20km a vozidlo na přiblížení mám.
Zamykám. řidiče už máme.
Děkuji za nabídky a příspěvky.
Arne1 pokud se chceš zůčastnit wheriga tak neni problém. dorazíme na výchozí souřadnice před devátou ráno. kontakt: 728774287