Vcera se mi stala nemila vec. Zjistil jsem, ze mi nekdo ukradl TB.. Bohuzel, TB bylo [color=red]moje auto[/color]. :( Tak me napadlo, ze by mi mohla kacerska verejnost pomoct. Zkuste se koukat po moji fabii, ma na zadnim malem okenku do kufru 30cm velkeho brouka.
Ja vim, ze jsem naivni, je to spis trochu sranda na zlepseni moji nalady. Zvlaste kdyz jsem daval mark as missing, tak jsem se i pousmal. No coz, preju vam, at se vam to nikomu nestane. A kdyby ho nahodou nekdo videl, lognete i misto, kde je..
A to jsem si říkal že tohle určitě nikdo negrabbne, no stalo se, já bych si možná počkal na log, možná to je taky cacher a chtěl ho posunout k nějaké další skrýši (asi jeho garáži)
No to je dobrý tak teď ještě k tomu že honím Betaxe tak taky budu honit jeho TB. To teď stačí najít TB, zavolat 158 a mám i betaxe s keší. Teda kdo ti toto schválil? To bude hvězdiček.
Ahoj,
tak jsem včera četl toto smutné oznámení. Už je mi jasné, proč jsem již několik hodin zbytečně prochodil kolem ul. Dřevařská a nic se mi nepodařilo objevit.
Dnes odpoledne jsem byl na Lesné a viděl jsem tmavé auto se samolepkou Geo ČR, tak jsem zkontroloval okénka, ale bohužel TB tam nebyl.
Asi by bylo vhodné, napsat něco bližšího o vozu. Vím, že nějaké info bylo ve "Wi-Fi cache", ale uz si moc nevzpomínám.
Přeji šťastné a brzské nalezení.
LD
No ja ani necekal, ze ho nekdo bude lovit, spis jsem si chtel trochu pobrecet na internetove raminko.
Ale:
Skoda fabia combi 1.9tdi po faceliftu (kulate mlhovky,…), sedo-grafitova metaliza, promackly pravy zadni blatnik s jihlavskou SPZ 3J7 6403, s cernym sobikem z Nord Capu na zadi a dalnicni znamkou na letosek. Zvlastni interier - svetle sedy.
Uprimne receno, myslim, ze je rozebramna na soucastky a ze se s ni uz nikdy nepotkam, ale stejne vsem dekuji za snahu a zajem.