Hledá se .:scoper:.

Je mi jasné , že nejsem první s podobným problémem , nicméně .:scoper:. ( Ladislav Dias z Pustiměře - info z profilu na gc.com a icq) má ve svém držení od 28.11.2008 TB Hroch/Hippo - TB2B483 . Podle počtu nálezů jsem sice proti němu zelenáč , nicméně se snažím ( a většinou mi to vychází) dodržovat 14 denní lhůtu pro vypuštění TB či GC na další cestu . Jste - li s ním někdo v kontaktu , zkuste od něho TB převzít a poslat dál do světa. Mě už na emaily nereaguje , vím jen , že snad byl nemocen ( někdy v prosinci). Díky

Jestli byl nemoce a odpověděl…, zkus být trpělivý. Třeba u netu ani není a být nemůže.

ale podle profilu kese hleda…

Já vidím že lovil koncem listopadu a pak poprvé předevčírem a ve městě. Takže bych počkala jestli ho uloží jakmile se dostane mimo město a mimo mikra.

Vydrž. Těch 14 dní je fajnová doba, ale někdy se prostě dodržet nedá a nezáleží to od počtu nalezených keší. Nemyslím si, že by tento kačer měl zájem TB ukrást nebo ho někam zašantročit a dát za každou cenu do nějaké kešky TB taky není to nejlepší.

Tak já se ještě zkusím zklidnit :wink:

Musíš mu vyhrozit tímto způsobem:
"Děláš si ze mě srandu nebo co? Už u mě máš moje (TB, GC, TL, TS a co ještě…) více jak (zase nějakou dobu) a pořád nic.. Dávám ti poslední šanci to napravit, jinak budu muset oznámit, že jseš pěkně hnusný zloděj!"
Tuhle zprávu jsem poslal jednomu německému cacherovi (44 odlovených), měl v držení moje TL více jak 1 měsíc a předevčírem jej už umístil dál..
Docela to zabírá, nemyslíte?:stuck_out_tongue:

Na mně by to teda nezabralo… nejspíš bych TB normálně umístil a do logu zkopíroval to tvý psaní, přeložený o třech jazyků B)

Ale no tak. Myslíš že je nutný hned takto ostře? Komu se proboha nestalo, že u něj nějaký ten TB/GC zůstal déle než magických 14 dní.. je to jen hra, nic víc.

To jsi drsoň, už si to jdu přeložit do němčiny, budu to asi potřebovat :D. Máme tam uvízlej TB.

No jo, ale já jsem mu psal asi 5x a žádná odpověď.. Došla mi trpělivost…:@:@:@

Hm, a co si mám teprv počít já… :frowning: na osvobození svého TB už čekám půl roku. Dokonce už jsem nabízel i že si pro svůj Travelbook [tb]TBKRE8[/tb] dojedu, ale nic nepomohlo. Nejdřív mi od současného držitele-věznitele chodily samé sliby, že ho hned někam uloží, pak že mi jej doveze nebo pošle poštou, ale pak mi přestal odpovídat na maily a nakonec se přede mnou začal schovávat i na ICQ.:@ Travelbook už je asi definitivně ztracen. Jestli ho ztratil, nebo si ho chtěl ponechat, to už se asi taky nedozvím. Docela mne to mrzí, jsou v něm historické zápisy, a rád bych ho ještě někdy viděl…:(:frowning:

Mione, nemám ho kontaktovat?? :o
Já, že bych ti nějak rád pomohl…

No jestli to pomůže, budu rád. Já už jsem to s posíláním mailů s dotazy a prosbami vzdal :frowning:

To já mám svůj Travelslug u jednoho poláka už od července. Sice mi jednou odpověděl, ale od srpna už nebyl na GC.com a neodpovídá. Ale živej je, jeho aktivitu jsem objevil podle e-mailové adresy v nějakých motorkářských diskuzích. Je to doktor a astronom, tak jedině že je někde na Marsu na stáži či co.

Scoper se již nehledá , včera vložil TB Hroch do keše Cesky Lacnov