Jsem velice rád, že se mnoho z vás přihlásilo jako betatesteři nových keší. Přesto je zatím pokrytí především severu a severozápadu Čech poměrně zoufalé, takže není možné vás využívat v takové míře, jak bych si přál.
Z tohoto důvodu prosím všechny jen trochu zkušené cachery z Ústeckého, Libereckého a Karlovarského kraj, aby se také přihlásili za betatestery a pomohli tak zvednout úroveň keší některých začátečníků. Ostatně - děláte to i pro sebe :). Reviewer bohužel z křesla může posoudit jen velice málo, proto je nezbytný přímý terénní průzkum, který pomůže odhalit veškeré možné problémy s nevhodným uložením krabičky, luštěním keše a dalším. Zapojte se tedy i vy a udělejte sami pro sebe naši hru zase o něco hezčí ;).
Jak tak koukám na geowiki na Liberecký a Ústecký, nějak si v tuto chvíli nedokážu představit, kolik lidí by sis tam představoval
Karlovarský kraj je na tom vskutku bídně, proto ještě pro ty co o geowiki třeba slyší prvně doplňuji odkaz na seznam betatesterů: http://wiki.geocaching.cz/wiki/Betatest
Tož já bych si i přihlásila pro ÚL a okolí, pokud by bylo potřeba.
Začínám i s T5, ale to až časem, bych tak řekla:) klidně i wigo (na founu), chirp bohužel ne. Složité mystery s nakopnutím:D:D:D
pokud bys potreboval proverit nejake "suche!" nekanalove T5 zalezitosti na Liberecku a Boleslavsku (ci mezi temito oblastmi) dostupne lanovou technikou, neni problem se domluvit.
Díky všem za příspěvky, doplnil jsem do Wiki (editujte, pokud něco nesouhlasí).
Ještě nám zbývá někdo především na okres Děčín, Česká Lípa, Ústí nad Labem, Teplice, Lovosice a především celé Karlovarsko, tj. Karlovy Vary, Sokolov a Cheb.
Takže prosím ještě, abyste se hlásili, samozřejmě klidně i z míst, kde už je větší zastoupení - betatesterů není nikdy dost.
Ahoj, okolí Č.Lípy, mezi Lípou a Ústím, Lovosicko atd rád otestuju:-) Jsem z Mělníka, tak na rozumný dojezd:-)) Ideální: Multi v terénu, třeba noční (i s UV), kanálovka, vylézt na strom, skály, do terénu 4,5 - bez lezeckého vybavení a potápění:-)) Ne šifrové a moc googlovací mystery. A na filmovku pod lavičkou se taky hnát nemusím:-))