Hledám kačerku/a pro lov v Pardubicích

Ahoj,
hledám kačerku či kačera na společné lovení kešek v Pardubicích. Studuji na zdejší Univerzitě Pardubice (Dopravní fakulta Jana Pernera). Kešku mám zatím jednu (z nádraží). :smiley: Další chci začít lovit v nejbližší době (asi příští víkend). Byl bych moc rád, kdyby mi někdo dělal společnost, třeba nějaká studentka nebo student, který je na tom podobně jako já :wink:

Jinak přes týden mám školu a jiné starosti, takže na keškování není moc času a chuti. Na víkend jsem doma (Moravskoslezský kraj), ale příští víkend chci zůstat na kolejích, tak bych toho chtěl využít. :wink:

V PCE ted tak nejak oxiduju taky - akora ze jsem na FZS, ktera je (necekane jako jedina) mimo celej kampus (az za Foxconnem) :frowning:
Pristi vikend nevim jak to se mnou bude, zalezi na deni doma a v HB, ale jestli mas nejakej den volnejsi, mozna by to bylo pouzitelny i v tejdnu…

to sou ty pardubice u hradce kralove ?[:-D]

JJ, to jsou PRESNE ty pardubice :smiley:

No o těch vašich sporech (Parduhradec vs. Hradubice :D) jsem slyšel a viděl hodně. Já se do toho moc nemíchám, protože jsem ze Slezska. :smiley: Nejlepší bylo, jak na akci "T-Music back to school" moderátor řekl, že za týden je ta akce v Hradci a všichni: "FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ!!!"

petulinka1: jo to vím, že FZS je někde v Litomyšli, že? :smiley: Jinak mám úplně divně udělaný rozvrh (dělala nám ho škola, kromě těláku a ajiny) a pak to tak vypadá. Třeba v pátek mám do 11 hodin a pak volno. Jinak přes týden mívám max. 2 hodiny pauzu mezi jednotlivými hodinami. Ve čtvrtek dokoce 4 hodiny (13-17 hod.).
Tak se kdyžtak ozvi, kdybys měla do Pardubic cestu za účelem keškování. Můžeš napsat sem nebo na jakýkoliv jiný kontakt v mém profilu. :wink:

Jeste a by byla FZS v Litomysli!! To bych tam nevlezla :smiley: :wink:
Je v PCE, ale az v prumyslovy zone, takze tam mame velky kulovy…Jako orientacni bod muze poslouzit treba kes Carodejnice..

My jsme si museli delat rozvrh sami, takze v patek koncim v pul desaty a hura domu (navic je to prednaska, takze tam vlastne ani nemusim, ergo mam patek volnej :D) Ale pred tejden to stoji taky za starou Belu…

tak se do toho ale opravdu nemíchej! To mě fascinuje, jak o jakýchsi imaginárních "sporech" mají nejvíc znalostí ti, kterých se to vůbec netýká.
A mimochodem hradečtí a pardubičtí kačeři jsou naprosto v pohodě, tak se do toho ne…

Což Pardubičtí a Hradečtí ale co teprve Chrudim vs. Pardubice. Ještě klika že jsem se odstěhoval posledního srpna do pražského prstence(stř.čechy) tady není nic a nikdo takže je klid a Koudelnici si klepou na čelo když vidí co je to kolem pardubic za anarchii. Pixlu od fazolí na vás vy holoto! :smiley:

Nemám nic proti Pardubičákůmm ani Hradečákům. Jen jsem psal, co jsem slyšel a viděl. :smiley: Rád poznám nové PCE + HK kačery a určitě nebudu mít s nimi problém (spory), když nepocházím ani z jednoho místa. :slight_smile:

Kdyby jsi Dr.Votu znal tak by si věděl že si jen dělá legraci. ve skutečnosti je to jenom takový neškodný strejda který jen občas tlachá tady na fóru. Je to takový Geoděd(jako děd vševěd,jenže v Geocachingu)takže mu klidně napiš když budeš v ouzkém,je to pardubák(slovo pardubičák nepouživej,nesnáší to)mnoho zná i ví a navíc ho můžeš potkat i na fakultě.

No je to můj učitel na ICT, zítra ho mám. :smiley: Takže už ho trochu znám… :wink:
Nejlepší, jak nám říkal "Nedívejte se na můj web, není to zaktualizované." a já jsem se stejně podíval. :smiley: A vidím tam, jak má 3800 kešek nebo kolik. Jsme na to s kámošem čuměli - hlavně na ty chalenge přes Evropu. :smiley: Potom jsem dokonce zjistil, že má 11.11. event u Lidlu, tak tam se možná stavím, jelikož přes cestu je mám kolej, kde bydlím.

ty aby sis nepřisadil…no, dobrá rada nad zlato [;)]

Dobreeeeeee raaaaaaaanoooooooo Pardubice. :slight_smile:
Všiml jsi si že v mém předchozím příspěvku není ani jeden smajlik který by naznačoval ironiii nebo vtip?
Jinak DejfR. obecný problém je v tom že místní už mají pardubické keše vylovené a tak společnost budeš těžko hledat mezi těmi starými psy. Zkus si pověsit na nástěnku ve spojovacím krčku mezi kolejemi D-C inzerát třeba se najde nějaký nováček(nebo geožena ;)) který taky hraje ale jen nechodí sem na fórum.

ale jo :slight_smile:
A jinak to máš pravdu, společnost v Pardubicích ano, ale na lovy mimo Pardubice, na výlety ven :slight_smile: Já už jezdím aspoň 30 km na venkov.

vsimnul sis vubec ze jsem mu odepsala? :smiley:

Jo všiml. a právě proto dostal praktickou radu :wink:

Souhlasím s tebou. Myslel jsem to totiž tak, jestli se k mému pardubickému keškování nepřidá kačer/ka, který je na tom podobně jako já - student, který tu přebývá na koleji, ale nemá žádné kešky, protože je odjinud… A už se mi SEM ohlásila petulinka1a na Facebooku sám od sebe napsal jeden student, jestli tu není někdo na keškování… Pěkně se to začíná sbírat. :slight_smile: