Hledam kačerku ve věku 17-23 z karvinska pro spolecne odlovy kešek na severni moravě.Auto a nejake GPSky mam,ale nechce se mi chodit sam.
Ahoj, no tak já jsem kačerka ze SM, konkrétně z Karviné, ale jsem zadaná, nevím, jestli je to to, co hledáš… pokud ti to nevadí, můžeme jezdit všichni 3 spolu, ve více lidech se to lépe táhne… ![]()
No jasně, ve třech je to lepší než ve dvou
Víc kombinací = více radosti a zábavy ![]()
Hledam 3-4 kacerky v podobnem veku z okoli Hradce Kralove. Zn. auto a fantazii mam… ![]()
Hledám něco podobného v okolí Mnichova Hradiště. Mám vše co ti žabaři přede mnou! Zn. rychle a zběsile…![]()
Zapůjčím manželku na víkendové odlovy keší. Umí připravit svačinu,nosí batoh,proviant,hlásí čas,podává tužku a má i jiné všelijaké dovednosti.Zachovalá,pracovitá,skromná,jen občas remcá !! Sazba dle poskytnutých služeb . B)
To je slovo chlapa! B)
To je jak ta stará reklama - FANTA - bavte se s přáteli ![]()
Ne pvážně, pokud je někdo z Karviné a chce se přidat, jsme k dispozici
Me to nevadi.Taky mam pritelkyni(ta moje,ale nema rada geocaching).
Frida007: No já mám taky pocit že toho mojeho do toho nějak musím dostrkávat
sice jede ale nějak ho to nebaví jak mě no.. jedině když mu strčím GPS modul a jdi si a já se za ním camrám aby neřekl..
Ale zato má geočuch… najde ji vždycky… skoro… až na jednu karvinskou kterou ne a ne odlovit.
Myslis [gc]GC18WXX[/gc] tuhle sem nasel ze ji nemas.
Tak ja bych se taky pripojil, ani ne tak holku jako kohokoli v mem veku v okoli Pelhrimova… Me by zajimalo kolik lidi v podobnem veku vubec lovi…
Mam GPSku, vodni dymku, kolo a jine pro zivot potrebne veci:-)
Jo přesně tuhle, je to beštyja už jsme tam byli dvakrát, prohrabali vše možné i okolí ale prostě nenašli
dneska jsme odlovili další dvě, ale tuhle prostě ani za pytlík :(![]()
Neni zas tak těžká.Jestli nebudes vedet tak ti poradim.Teda jestli ji od te doby co sem ji nasel nepremistili(i to se mi stalo)Radil sem kamosovi kde je kes a ona uz byla jinde.
Frida007: No těžká nevím ale už netuším kde ji hledat, jak tam jsou ty 3 ehm… rostliny… tak tam jsme to prokopali snad celé a nikde nic
Dneska asi jdeme zkusit ZEBRA ale tomu asi taky moc nedám, dost lidí ji tam nenašlo, uvidíme
hplus napsal/a:
Hledam 3-4 kacerky v podobnem veku z okoli Hradce Kralove. Zn. auto a fantazii mam…
Hele hele mladej..přibrzdi jo?!
kamculenka napsal/a:
Frida007: No těžká nevím ale už netuším kde ji hledat, jak tam jsou ty 3 ehm… rostliny… tak tam jsme to prokopali snad celé a nikde nicDneska asi jdeme zkusit ZEBRA ale tomu asi taky moc nedám, dost lidí ji tam nenašlo, uvidíme
Ono to neni u tech rostlin ale u toho co roste vedle a neni to zive.snad sem trochu pomohl.
Frida007: No já jsem si to myslela… ale ani tam jsme to nenašli, je to námi prokopane nadurch
a ostatní po nás to našli, já nehrajuuuu
:D:D:D
Jooo a včerejší gumasaxovu Zebru jsme odlovili. ale zas nemáme ANAPITZe taky jsme ho nenašli, jako máme souřádky, ale … chjooo
No hele, nebodue jednodušší vyměnit si ICQ nebo mejly, bo tu se objevíš raz za uherák…
Gratulujeme k odloveni zebry. Bo jak sme prisli do prace tak prvni co nas zajimalo bylo, zda to ta kacmulenka nasla (dosahla az na samy vrchol) :D.