Ahoj, vím, že kačerek je nedostatek a těch nezadaných ještě méně. Ale už jsem sám hodně dlouho a kde jinde hledat spřízněnou duši než mezi stejně postiženými. Tak tedy, hledám kačerku na lov třeba této: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=07aee115-d397-4971-b674-b78b0fb274a5 a možná najdeme nejen finálku, ale i společnou cestu pro život. A koho hledám? Milou sympatickou kačerku, co jí nevadí ušpinit si boty od bláta, poškrábat si kůži o trní. Vlézt do kdejaké špinavé díry. Prostě to co je pro kačery denním chlebem. Chcete fotku? Berte to jako mysterku a najděte si ji, indicií je tu dost ![]()
Kde jsi?
Ahoj tady jedna kačenka z Mladé Boleslavi.Jsem trošku starší (33), ale jsem pro každé dobrodružství. Mám kamarády, kteří se tomuto koníčku věnují, tak se s nimi občas vydávám za dobrodružstvím. Jsem podepsaná tuším v pěti sešitech? Hlavně mám ráda cestování, tak bych se ráda stala lovkyní.A kdyby mi moje polovička pomáhala, to by bylo moc pěkné. Tak se měj pěkně, zdraví boleslavanda Pavlína.