Ahojky,
jsem v Praze na VŠ, je tu spousta hezkých kešek, ale samotnou mě hledat nebaví.. Hledám kamarádku nebo kamaráda na společné geohledání, geokafčo, nebo někdy třeba i negeo-divadlo ![]()
A jak vypadáš??? :D:D:D:D:D
Jen legrace samozřejmě…![]()
jo, jo… myslim, ze jo… ![]()
…aj šikouná cérečka to je… ![]()
Jo? A zes to nerekla uz na eventu ![]()
Stejně si měl oči jen pro tu kejtu… (prasečí!!!)
Zegga napsal/a:
Stejně si měl oči jen pro tu kejtu… (prasečí!!!)
Tak celej den jsem nic nejedl… Tak se nediv ![]()
sapristy a co mame delat my, co uz jsme zenaty?
holt uz jsem pleska za zenitem..
eda napsal/a:
Zegga napsal/a:
Stejně si měl oči jen pro tu kejtu… (prasečí!!!)Tak celej den jsem nic nejedl… Tak se nediv
Opět se potvrzuje: "Chlap je jediný živočich, který svůj rozmožovací pud dokáže ukojit pouhým žrádlem…" :D:D:D
Zegga napsal/a:
Opět se potvrzuje: "Chlap je jediný živočich, který svůj rozmožovací pud dokáže ukojit pouhým žrádlem…" :D:D:D
Nahodou… Nejakou peknou mysterkou klidne taky ![]()
@zegga] rozlisoval bych mezi rozmnozovacim pudem a chuti si zas*kat…
zLOST napsal/a:
sapristy a co mame delat my, co uz jsme zenaty?
rejpat, popichovat a držkovat ![]()
…a závidět a mlsně koukat
(![]()
Zegga napsal/a:
rejpat, popichovat a držkovat
Ja myslel, ze to je moje prace? ![]()
zLOST napsal/a:
@zegga] rozlisoval bych mezi rozmnozovacim pudem a chuti si zas*kat…
…jsem se to snažila decentně opsat…, marně… ![]()
ani jsem nečekala v takový úspěch tohodle topicu ![]()
btw: většina eventů se bere jako příležitost kde-kdy-proč se napít, tak koukám, že Zeggy jste vzali jako kde-kdy-jak se najíst ![]()
obludky oo77 napsal/a:
ani jsem nečekala v takový úspěch tohodle topicubtw: většina eventů se bere jako příležitost kde-kdy-proč se napít, tak koukám, že Zeggy jste vzali jako kde-kdy-jak se najíst
Nebylo by lepsi spis vzaly? ![]()
vy jste vzalI zeggy event.. jinak ja byl na dvou eventech a jednom citu, takze spolecensky prilis aktivni, ani atraktivni nejsem ![]()
No ja to precetl jako ze to Zeggy vzaly jako zraci event… Ale je pravda, ze jsem si tam nejak doplnil to "to" ![]()
obludky oo77 napsal/a:
ani jsem nečekala v takový úspěch tohodle topicubtw: většina eventů se bere jako příležitost kde-kdy-proč se napít, tak koukám, že Zeggy jste vzali jako kde-kdy-jak se najíst
tak mne vlastne napada, obludko, hrajes volejbal? Jestli jo, muzes se zapojit do nasi velke geovolejbalove rodiny, hrajeme kazde pondeli od peti do pul sedme na miraku ![]()