Hledám kamaráda/ku na GC -Praha

Ahojky,
jsem v Praze na VŠ, je tu spousta hezkých kešek, ale samotnou mě hledat nebaví.. Hledám kamarádku nebo kamaráda na společné geohledání, geokafčo, nebo někdy třeba i negeo-divadlo :slight_smile:

A jak vypadáš??? :D:D:D:D:D

Jen legrace samozřejmě…:wink:

hezky vypada: http://img.geocaching.com/cache/log/9035d48d-babf-4086-9b39-e80ca7e026be.jpg :slight_smile:

jo, jo… myslim, ze jo… :wink:

…aj šikouná cérečka to je… :wink:

Jo? A zes to nerekla uz na eventu :wink:

Stejně si měl oči jen pro tu kejtu… (prasečí!!!)

Tak celej den jsem nic nejedl… Tak se nediv :wink:

sapristy a co mame delat my, co uz jsme zenaty? :slight_smile: holt uz jsem pleska za zenitem..

Opět se potvrzuje: "Chlap je jediný živočich, který svůj rozmožovací pud dokáže ukojit pouhým žrádlem…" :D:D:D

Nahodou… Nejakou peknou mysterkou klidne taky :smiley:

@zegga] rozlisoval bych mezi rozmnozovacim pudem a chuti si zas*kat…

rejpat, popichovat a držkovat :wink:

…a závidět a mlsně koukat :o:(:smiley:

Ja myslel, ze to je moje prace? :smiley:

…jsem se to snažila decentně opsat…, marně… :wink:

ani jsem nečekala v takový úspěch tohodle topicu :smiley:

btw: většina eventů se bere jako příležitost kde-kdy-proč se napít, tak koukám, že Zeggy jste vzali jako kde-kdy-jak se najíst :slight_smile:

Nebylo by lepsi spis vzaly? :wink:

vy jste vzalI zeggy event.. jinak ja byl na dvou eventech a jednom citu, takze spolecensky prilis aktivni, ani atraktivni nejsem :slight_smile:

No ja to precetl jako ze to Zeggy vzaly jako zraci event… Ale je pravda, ze jsem si tam nejak doplnil to "to" :smiley:

tak mne vlastne napada, obludko, hrajes volejbal? Jestli jo, muzes se zapojit do nasi velke geovolejbalove rodiny, hrajeme kazde pondeli od peti do pul sedme na miraku :slight_smile: