Hledám kamarádku kešerku z Prahy

S kešingem sem začal a baví mě, ale okolo mě jsou všichni líný na krok. Tak sháním společnost..:wink: [mail][email protected][/mail]

Ahoj, mam podobny problem, jsem zacatecnik a hledam kesera z Prahy

Ahoj nejsem úplná začátečnice,ale chodím povětšinou sama.
Měla bych celkem zájem to změnit.Jsem z Prahy,máte li zájem
ozvěte se mi přes profil nebo na [email protected].

Ahoj,

ja bych měla zájem, tenhle týden uz něco mám, ale příští týden bychom mohli někam zajít

O.K. budu ráda.Jen tradičky v Praze už mám hodně odlovené,
ale ne všechny.Ráda s někým pokecám o GC,tak se ozvi,budu se těšit.:wink:

Jestli máte někdo zítra čas, můžeme po Praze vyrazit. Třeba do Prokopského údolí.

Zitra bohuzel ne, ale v sobotu bych urcite rad nekam vyrazil… akorat me nenapada kam, mozna bych to videl i do Zoo na Lachtany :smiley: :smiley:

jdes si zaplavat? :smiley:

Kouněte na tuhle webku<a href="http://pck.desitka.cz">pck.desitka.cz</a>. Je to skupina kamarádů, která chodí na kešky. Můžete se přidat!

A co takhle o vikendu? To bych brala, lachtany uz mam a QuoX uz zase ma prokopak :-)))

QuoX sice prokopak ma, ale klidne do prokopaku zajde znovu, protoze v prokopaku je krasne a ty kese tam jsou krasne… takze rad tam opravdu zajdu znova odlovim si jednu mysterku co tam na me ceka a budu spokojenej… ..!!! :slight_smile:

To by bylo super, já Prokopák nemám a mám to tam rád, ale ten bych si nechal na hezčí jarní počas. Tenhle víken má bejt -10 tak bych to viděl na nějakou vnitropražskou procházku, vzal bych s sebou dceru.

v ne bych se pripadne pridala

Jak je stará, dcera? Třeba ještě nemám wigo vodníků…