Hledám název kešky

:slight_smile: Vážení kolegové, spoluhledačí milí kačírci, tak nějak se mi zadařilo, ulovila jsem si jednu kešuli, zapsala jsem si ji na lísteček a lísteček jsem aktivně zlikvidovala …
Jelikož je moje hlava stále děravější, nevybavím si ani městečko. Jediné, co mám, je fotečka památníku, u které byla keška schovaná. Pomůže mi tedy někdo a sdělí mi název kešky:)

Předem všem VELICE DÉKUJI :wink:

Nejsme telepati, mozna by se hodil ten obrazek :slight_smile: A nerikej mi ze si nepamatujes alespon priblizne misto, tomu neverim :slight_smile:

Buik1: takze si "nekde" odlovila kesku a vubec ani netusis, kde zhruba to bylo - mesto, vesnice apod?

:frowning: nejde mi tam vložit fotka :frowning: … už jsem jí zmenšovala její velikost a nic … chjo … :smiley: není mi dneska nějak přáno

Tak takhle by to snad mohlo jít …
Mno, co Vám mám říkat. Jela sem na dovolenou, stavila jsem se pro jedinou kešku … kdesi na cestě a pak na obídek. :frowning: natáhla jsem si ji hezky do GPSky … a napsala na papír. Z GPSky sem ji poctivě smazala - dyk mám název na tom papíře :frowning: … ale papír skončil neznámo kde … chjo

Jo ještě můžu doplnit, že to byla tradička a že jsem jela směrem k Lednici :smiley: … to není možné, jak někdo může být takový PAKO

No popravde si to taky rikam :slight_smile:

Nebude to tady???

http://www.vets.estranky.cz/clanky/vpm-okres-svitavy/moravska-chrastova

To zase teda byla mysterka :-))) [cache]GC1GF5J[/cache] SUDETENLAND 1- Pamatnik boje o Chrastovou
možná …

jeeee … vy ste tááááák šikovný … jsem velikáááánský dlužník … DÍKY, DÍKY, DÍKY (já se to snažila najít v pomnících, ale nedařilo se, nedařilo)
jen tak mezi námi, co by si jako chtěl od blondýny … aby přemýšlela!!!

Piju bechera. Jinak od blondýny se samozřejmě očekává, že přemýšlí, přemýšlí … :wink:

A Buik1 opet na scene :slight_smile: zdravim

PS : to ostatni : Buik1 je schopna prijit na event a cekat ve vedlejsim salonku a divit se, ze nikdo nedorazil :smiley:

:smiley: … hele, nedělej mi ještě ty reklamu :smiley: … bo se zase budu muset maskovat brunetkou. Buík je taky schopnej zapomenout na event, nebo dorazit s tříhodinovou ztátou :smiley: … on vlastně Buík je schopnej tolika věci :-D:D

Zličínáci, tak až se sejdem na nějakém eventíku …
Jinak, ještě jednou díky všem … ehm, papír už jsem samozřejmě našla, jak jinak :smiley: ale to bych nebyla já, zmatkář!!

Jo a na eventech většinou dostávám brokolici, bo květák :smiley:

Se obávám, že to zapomene :D:D:D

Neeee, napíšu si to na lístek :DB):smiley:

Ajo, to jsem nedomyslel. Tak nic :D:D:D

Myslím, že dořešeno. Takže pár moderate a lock