Vážení kolegové, spoluhledačí milí kačírci, tak nějak se mi zadařilo, ulovila jsem si jednu kešuli, zapsala jsem si ji na lísteček a lísteček jsem aktivně zlikvidovala …
Jelikož je moje hlava stále děravější, nevybavím si ani městečko. Jediné, co mám, je fotečka památníku, u které byla keška schovaná. Pomůže mi tedy někdo a sdělí mi název kešky:)
Tak takhle by to snad mohlo jít …
Mno, co Vám mám říkat. Jela sem na dovolenou, stavila jsem se pro jedinou kešku … kdesi na cestě a pak na obídek. natáhla jsem si ji hezky do GPSky … a napsala na papír. Z GPSky sem ji poctivě smazala - dyk mám název na tom papíře … ale papír skončil neznámo kde … chjo
jeeee … vy ste tááááák šikovný … jsem velikáááánský dlužník … DÍKY, DÍKY, DÍKY (já se to snažila najít v pomnících, ale nedařilo se, nedařilo)
jen tak mezi námi, co by si jako chtěl od blondýny … aby přemýšlela!!!
… hele, nedělej mi ještě ty reklamu … bo se zase budu muset maskovat brunetkou. Buík je taky schopnej zapomenout na event, nebo dorazit s tříhodinovou ztátou … on vlastně Buík je schopnej tolika věci :-D:D
Zličínáci, tak až se sejdem na nějakém eventíku …
Jinak, ještě jednou díky všem … ehm, papír už jsem samozřejmě našla, jak jinak ale to bych nebyla já, zmatkář!!
Jo a na eventech většinou dostávám brokolici, bo květák