Dobrý den!
Našel jsem si multi-cache, která je velice jednoduchá, a hledám někoho, kdo by ji rád se mnou odlovil. Je to cache GCTMVY v Praze. Potřeboval bych totiž názorně ukázat, jak se multiny hledají. Tohle (doufám) bude moje první. Tak pokud se někdo najde, kdo má alespoň 4 multiny nalezené (nějaké zkušenosti), tak se můžeme dohodnout na datumu.
Děkuji, Ondřej Strnad.
To sis vzal napoprvé hned pěkné sousto. Co takhle na rozjezd něco menšího? ![]()
Tak něco navrhni.
Mně se moc líbila tahle: [cache]GC13A7V[/cache]
A tuhle máš ještě kousek blíž ![]()
[cache]GCHGR8[/cache]
Jak píše Sodobar, pro začátek velké sousto. Na zkoušku stačí jednuduchá a krátká multi, kterých je v Praze dostatek.
Pokud chceš něco jednoduchého v centru, je tu "jednobodová" [cache]GCM3R4[/cache].
Pokud rád pivo
je tu poučná [cache]GC19P3F[/cache] (také není dlouhá)
Pokud třeba rád šutry ;), jetu rychlá a jednoduchá [cache]GCYAPD[/cache]
No a nakonec pokud přeci jenom hledáš v Praze kousek přírody, tak třeba [cache]GCYMR2[/cache] (trošku delší, ale dá se to v pohodě).
Bohužel jako doprovod nemůžu sloužit, nějak teď ty kešky nestíhám, ale pokud i tak nikoho neseženeš zkus to sám. Určitě se to podaří.
Tak lovu zdar.
PS: výběr kešek je jen názorný, tak mě nekamenujte, že se vám uvedená multina nelíbila
Mě jo.
Docela by se mi líbila cache GCHGR8, kterou navrhoval Sodobar. Byl by někdo ochotný jít se mnou na tuhle?
Až přestane pršet, jukni na poslední log:D
O mokrou variantu nestojím, i když vodu ráda, ale jinak a jinde.
Hezký den a snad časem i oschne.
B)B)B)
Absolutně jednoduchoučká je třeba Walking Trabant SP1 (nemám kód, sorry…) Jen 2 stage a zvládneš to i sám;) Akorád bacha za mokra, Petřín pěkně klouže
Ja zas doporucuji Skalni petistrom (
na tramvaji u Branika) GC19T8J.
To je takova pekna kratka multinka. B)