Hledám někoho, kdo se mnou odloví multi-cache GCTMVY

Dobrý den!
Našel jsem si multi-cache, která je velice jednoduchá, a hledám někoho, kdo by ji rád se mnou odlovil. Je to cache GCTMVY v Praze. Potřeboval bych totiž názorně ukázat, jak se multiny hledají. Tohle (doufám) bude moje první. Tak pokud se někdo najde, kdo má alespoň 4 multiny nalezené (nějaké zkušenosti), tak se můžeme dohodnout na datumu.
Děkuji, Ondřej Strnad.

To sis vzal napoprvé hned pěkné sousto. Co takhle na rozjezd něco menšího? :slight_smile:

Tak něco navrhni.

Mně se moc líbila tahle: [cache]GC13A7V[/cache]

A tuhle máš ještě kousek blíž :slight_smile:
[cache]GCHGR8[/cache]

Jak píše Sodobar, pro začátek velké sousto. Na zkoušku stačí jednuduchá a krátká multi, kterých je v Praze dostatek.
Pokud chceš něco jednoduchého v centru, je tu "jednobodová" [cache]GCM3R4[/cache].
Pokud rád pivo :slight_smile: je tu poučná [cache]GC19P3F[/cache] (také není dlouhá)
Pokud třeba rád šutry ;), jetu rychlá a jednoduchá [cache]GCYAPD[/cache]
No a nakonec pokud přeci jenom hledáš v Praze kousek přírody, tak třeba [cache]GCYMR2[/cache] (trošku delší, ale dá se to v pohodě).
Bohužel jako doprovod nemůžu sloužit, nějak teď ty kešky nestíhám, ale pokud i tak nikoho neseženeš zkus to sám. Určitě se to podaří.
Tak lovu zdar.

PS: výběr kešek je jen názorný, tak mě nekamenujte, že se vám uvedená multina nelíbila :wink: Mě jo.

Docela by se mi líbila cache GCHGR8, kterou navrhoval Sodobar. Byl by někdo ochotný jít se mnou na tuhle?

Až přestane pršet, jukni na poslední log:D

O mokrou variantu nestojím, i když vodu ráda, ale jinak a jinde.
Hezký den a snad časem i oschne.

B)B)B)

Absolutně jednoduchoučká je třeba Walking Trabant SP1 (nemám kód, sorry…) Jen 2 stage a zvládneš to i sám;) Akorád bacha za mokra, Petřín pěkně klouže

Ja zas doporucuji Skalni petistrom (:stuck_out_tongue: na tramvaji u Branika) GC19T8J.
To je takova pekna kratka multinka. B)