Ahoj, hledám někoho kdo by chtěl vyrazit na keše po Praze, přítel už má Prahu většinou odlovenou, ale já ne. Jsem z Prahy 4 a můžu klidně i v týdnu a víkendu. Najde se někdo?![]()
ČVUT každou druhou středu pořádá keškování po Praze. Může se přidat kdokoliv, tak toho využij ![]()
Ahoj
V Praze se vyskytuji od pondělí do čtvrtka a klidně bych někdy na keše vyrazil.
tak klidně můžem i někam na večerní, bydlíš kousek odemně, tak něco vymyslíme, písnem si na mail ![]()
Ahoj, jsem též z Prahy 4, konkrétně z Braníka a mám celkem spoustu volného času. .)
Já jsem přesněji z Opatova
tak něco vymyslíme ![]()
Luciku a ozves se mi nekdy az pujdes??? docela bych zasel, ve ctyrce nemam vubec nic … cas mam od 17.00 ![]()
quox napsal/a:
Luciku a ozves se mi nekdy az pujdes??? docela bych zasel, ve ctyrce nemam vubec nic … cas mam od 17.00
Jo klidně ozvu, viděla bych na příští týden, nejdřív musím pořešit GPS to je asi ten nejzákladnější problém
dám vědět ![]()
Ja bych se pridala take, na 4 toho mam odloveno celkem malo - vyloveny tam mam akorat Pankrac
vlcice.pavlina napsal/a:
Ja bych se pridala take, na 4 toho mam odloveno celkem malo - vyloveny tam mam akorat Pankrac
hHmmmm… nezapomen dneska jdeme tu modrou hlavu a avatar to není
nebo aspon myslim ze ten trouba na uvodni obrazovce mel modrou hlavu
sakra…
pocitam s tebou … snad to bude fungovat ![]()
Pokud by se dělal zátah kolem Hostivařské přehrady, tak bych se taky připojil :), víceméně toho nemám moc ani po okolí…
No tu hostivařskou přehradu bych viděla pozitivně, někdy během příštího týdne, je tam dost multin+jedna podzemní a taky ta wig:)
hohac napsal/a:
Pokud by se dělal zátah kolem Hostivařské přehrady, tak bych se taky připojil :), víceméně toho nemám moc ani po okolí…
v hostivari mi chybi hostivarska sance multi.. jinak komplet
jo + nejaky ty dve nove a wigo
ale to wigo bych si klidne zasel spolecne s vasim odlovem kesek
pokud chcete teda behat od kese ke kesi.. ![]()
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
Ja bych se pridala take, na 4 toho mam odloveno celkem malo - vyloveny tam mam akorat PankrachHmmmm… nezapomen dneska jdeme tu modrou hlavu a avatar to není
![]()
sakra…
pocitam s tebou … snad to bude fungovat
Neboj pocitam s tim
… Asi bych si mela nahrat cartrige … hm - radeji to udelam hned ![]()
Pro lov příští týden bych byl - myslím, že Hostivařská přehrada vydá na celý den (případně polovíme ještě v okolí) - můžete o víkendu, nebo radši v týdnu? Mám ještě pár dní dovolený a kešky jsou nejsmysluplnější aktivita na co jí můžu použít
- mohl bych si vzít volno v úterý.
vlcice.pavlina napsal/a:
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
Ja bych se pridala take, na 4 toho mam odloveno celkem malo - vyloveny tam mam akorat PankrachHmmmm… nezapomen dneska jdeme tu modrou hlavu a avatar to není
![]()
sakra…
Neboj pocitam s tim
… Asi bych si mela nahrat cartrige … hm - radeji to udelam hned
hohac napsal/a:
Pro lov příští týden bych byl - myslím, že Hostivařská přehrada vydá na celý den (případně polovíme ještě v okolí) - můžete o víkendu, nebo radši v týdnu? Mám ještě pár dní dovolený a kešky jsou nejsmysluplnější aktivita na co jí můžu použít- mohl bych si vzít volno v úterý.
vlcice.pavlina napsal/a:
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
![]()
sakra…
Neboj pocitam s tim
No to já nemůžu mám školu do 15:10 takže to je jen na pár keší, a nebo ve čtvrtek by to šlo to snad mám volno celej den ![]()
Fajn, čtvrtek by taky šel, přece jen tma je dneska brzo, takže po škole je to už spíš na noční keše :->. quox a vlčice jak jste na tom s časem ve čtvrtek?
lucik7 napsal/a:
hohac napsal/a:
Pro lov příští týden bych byl - myslím, že Hostivařská přehrada vydá na celý den (případně polovíme ještě v okolí) - můžete o víkendu, nebo radši v týdnu? Mám ještě pár dní dovolený a kešky jsou nejsmysluplnější aktivita na co jí můžu použít- mohl bych si vzít volno v úterý.
vlcice.pavlina napsal/a:
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
![]()
sakra…
Neboj pocitam s tim
No to já nemůžu mám školu do 15:10 takže to je jen na pár keší, a nebo ve čtvrtek by to šlo to snad mám volno celej den
vlcice.pavlina napsal/a:
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
![]()
sakra…
Neboj pocitam s tim
Taky tak… sry luci ze ti tu spamujeme tvoje vlakynko… sklidime se do ustrani ![]()
hohac napsal/a:
Fajn, čtvrtek by taky šel, přece jen tma je dneska brzo, takže po škole je to už spíš na noční keše :->. quox a vlčice jak jste na tom s časem ve čtvrtek?lucik7 napsal/a:
hohac napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
Ja bych se pridala take, na 4 toho mam odloveno celkem malo - vyloveny tam mam akorat Pankracdnes od 20:30
streda - nemam
ctvrtek od 18.00
patek nemam
sobota az vstanu do az usnu…
nedele jako v sobotu…hHmmmm… nezapomen dneska jdeme tu modrou hlavu a avatar to není
![]()
sakra…
Neboj pocitam s tim
No to já nemůžu mám školu do 15:10 takže to je jen na pár keší, a nebo ve čtvrtek by to šlo to snad mám volno celej den
hmm ono se to neposlalo.. tak edit:
dnes od 20.30
streda - vubec
EDIT !!! - ctvrtek - nemuzu / jedu na pistu hufnagla do vinore..
patek - akce (nemam cas)
sobota - az se vzbudim nez usnu
nedele az se vzbudim do 16.00
pristi tyden cely tyden..
Jenom lucik7 psala příští týden - myslím, že píšeš časy na tenhle, tak aby se to nepopletlo…
Já bych byl pro příští čtvrtek tj. 11.
quox napsal/a:
hohac napsal/a:
Fajn, čtvrtek by taky šel, přece jen tma je dneska brzo, takže po škole je to už spíš na noční keše :->. quox a vlčice jak jste na tom s časem ve čtvrtek?lucik7 napsal/a:
hohac napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
quox napsal/a:
vlcice.pavlina napsal/a:
Ja bych se pridala take, na 4 toho mam odloveno celkem malo - vyloveny tam mam akorat Pankracdnes od 20:30
streda - nemam
ctvrtek od 18.00
patek nemam
sobota az vstanu do az usnu…
nedele jako v sobotu…hHmmmm… nezapomen dneska jdeme tu modrou hlavu a avatar to není
![]()
sakra…
Neboj pocitam s tim
hmm ono se to neposlalo.. tak edit:
dnes od 20.30
streda - vubec
ctvrtek od 18.00
patek - akce (nemam cas)
sobota - az se vzbudim nez usnu
nedele az se vzbudim do 16.00pristi tyden cely tyden..