Nenašel by se někdo, kdo by mi pomohl osobně rozchodit statistiky v GeoGetu na mém notebooku?
Již jsem se o to podruhé pokoušel, ale nedaří se - nejspíš problémy s Win7 a když člověk navíc neví kde co jak má být nastaveno
Prosím nepište sem, že si to mohu rozchodit podle návodu, který najdu támhle - již jsem prošel návody, ale ani s návody se nemohu dobrat k nějakému rozumnému výsledku.
Já bych se hned nabídl s výpomocí, ale má to dvě ale
a) pokud je problém s Win7, tak to jde mimo mě. S GG jsem zatím pracoval jen pod XP nebo Vistama. Navíc sám se s Win7 peru v práci, kde nám je před týdnem nasadili
b) mám toho teď až nad hlavu a nebude čas dříve jak na konci měsíce
Takže kdyby se do konce měsíce nenašla žádná jiná ochotná duše, tak se ozvi, nějak se s tím popereme.
jedinou pomoc kterou muzu nabidnout je takova ze ti kouknu co kde mam ja ve win7,statistiky jsem delal pred nejakou dobou podle obrazkoveho navodu od satana a po te co jsme odhalili problem v nicku tak mi statistiky chodili,viz profil
ted koukam na tvuj profil a vidim ze mozna budes mit stejny problem jako ja,take jsem mel nick lanc & bee s mezerami,po te co jsem zmenil nick na lanc&bee bey mezer tak to zaclo chodit
Nesvádějte to Win7. Já provozuju GG (vždy aktuální verzi včetně doplňků) na flešce a od chvíle co jsou Win7 tak střídavě v nich a v XP a všude se to chová dobře.
Mám Win7, GG i funkční statistiku. Pravda, nepoužívám Autostat, ten se mi nepodařilo rozchodit, ale mám předchůdce GGstat - lehce upravený (vlastní template), viz. profil.
V rámci Olomouce mohu poradit naživo.
Geoget muze mit s W7 problem jedine tehdy, kdyz provedete instalaci v rezimu prenosneho disku, ale misto na prenosny disk to nainstalujete na nevhodne misto na disk. Se standardni instalaci ale musi GG bezet, aniz byste museli hnout prstem.
2 Maxinoha: No já teda nevím ale GG s Win7 problém určitě nemá (aspoň ne u 64bit. verze). Teď jsem dělal podruhé instalaci protože mě umřel hadr v notesu a poprvé i teď to proběhlo na pár kliknutí. Do Dobříše sice čas od času jezdím, ale v dohledné době se tam nechystám. Můžu pro tebe ale udělat to (pokud máš zájem), že ti pošlu na nějakým médiu komplet nainstalovanej GG včetně statistik přes Klacka, kterej má kousek od Slovanky barák a jezdí tam skoro každý pátek. Tenhle teda ne, to bude tady v Brně… akorát že ti to teda taky nevysvětlí protože s GG už rok začíná.
Nemám problém s GeoGetem - ten mi funguje OK, ale nedaří se mi rozchodit statistiky.
moc modulů = moc problémů
GgStat, Autostat, CwgList, BadgeGen, GeoJarry
Nyní mi nefunguje vůbec Template - soubor je úplně prázdný, CwgList stále dokola chce načítat katalog atd…
Prostě bych radši čas, který bych strávil laděním statistik chtěl věnovat jiným věcem (aktualizace Databáze CWG, dokončení další wherigo atd…) a statistiky si nechal poladit od někoho, kdo je má v malíčku.