kdo me poreadne zasveti do hry nejlepe z beoruna myslim to vazne a nemusi to bejt zena
seznamka?
ono stačí vzít si něco co rozlouskne souřadnice a jít ven ![]()
k hledani kesi pouzivam tel E 52 s externi gps a k seznamce bych urcite nelezl sem a mimochodem jsem uz 5 let stastne zadanej:D
Tak mám úplně stejnou konfiguraci, jen zadanej jsem dýl.
Krucis, nedari se mi tuhle mysterku lousknout. Poradite nekdo? Prvni cast souradnice bude 5, podle poctu pravopisnych chyb, ale dal fakt nevim… ![]()
Asi to sem úplně nepatří ale k čemu je u E52 dobrej externí modul? Mám Navibe a zkoušel jsem i Nokii a ještě něco a vždy to zlobilo - hlavně WIG. S vnitřní navigací v pohodě, přesnost samozřejmě někdy horší, než s Gpsmap62 ale někdy to stačí.
Externí modul je tam dobrý k tomu, že se mi nepodařilo ani SmartComGPS ani TomTom rozchodit s navigací interní. Ostatní programy, které tam mám, ji zvládají.
Dostik7: co na tom nechapes? Hleda proste nekoho, kdo si nad nim vezme patronat, vysvetlil mu vsechny veci a souvislosti a dodava, ze to nemusi byt zena (protoze je stasne zadany).
Hmm tak to ja nejsem ŽÁDANEJ uz dyl nez 5 let
Teda pokud nepocitam zadosti o finale mysterek
A krucis, jak to rikas, mi to zni strasidelne, takze je to navic mysterka kategorie T5/D5, tak to asi nedam.