Hledám neslyšícího geocachera

Hledám neslyšícího geocachera či geocacherku. Je někdo takový? Hledají i neslyšící?

hmm, netradiční hledání :slight_smile:

ale zkus prohledat internet, kde se neslyšící scházejí, nějaké kluby školy, diskuze apod. a tam zapátrat. např. jednoduše: http://www.neslysici.cz/. Nevidím důvod, proč by oni hledat nemohli… Držím palce!

btw jestli mohu mít osobnější otázku: sám jsi neslyšící nebo tě k tomu vede něco jiného?

Já jsem slyšící, vedou mě k tomu jiné důvody - učím se znakovou řeč neslyšících…
Zkouším i jiné servery, ale zatím se mi podařilo najít hodně neslyšících, ale žádného kačera :frowning:

a co zkusit najít někoho přes toto: [tb]TB230TH[/tb] - třeba tam najdeš kontakt, či vlastník TB by ti mohl pomoci…

a co zkusit najít někoho přes toto: [tb]TB230TH[/tb] - třeba tam najdeš kontakt, či vlastník TB by ti mohl pomoci…

či přímo http://www.georaj.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Nechapu, jak by majitel charitativniho geocoinu - nebo jeho prodejce mohli pomoct sehnat kontakt na nekoho neslysiciho. Mozna si nejdriv procti odkazy, ktery tady davas.

K tematu: mozna zkus kontaktovat primo FRPSP (www.frpsp.cz), pro kterou byl ten charitativni geocoin vydan - treba Ti nekdo tam bude schopny dat kontakt ci tip, kde dal hledat.

He? tak třeba odkaz na www.frpsp.cz lze právě najít třeba u toho TB. A nechápu, proč by nemělo být pravděpodobné, že majitel něco nemá co do činění s frpsp či obecně s neslyšícími, když už do světa poslal coin s touto tématikou… vůbec tvojí agresi nějak nechápu :frowning: - sorry, že se vůbec snažím…

Protoze ten coin si proste muze objednat kazdej, kdo chce na tuhle charitativni akci prispet. Navic jsi zrovna tohohle cloveka zrejme ziskal obycejnym googlenim (jako jsem tam ten odkaz videl ja) - tech coinu se prodalo urcite vic.

Jeden ma napr. Qnik ([tb]TB230XH[/tb]). Je to odbornik na neslysici?
(Odpovim si sam - neni, to je odbornik na GPSky pro nevidome) B)

Takze klidne se snaz a rad, ale tam kde to ma hlavu a patu.

Na mapove nebo nemapove?

Taky nevím proč hned tak vystartoval když jsi chtěl pomoct ale napadá mě jedna odpopvěď, cituji z podpisu H+: "Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici!"
Z toho vyplývá, že jsi bohužel jen teoretik kdežto H+ má víc nálezů než příspěvků takže všechno zná a všemu rozumí mnohem víc než ty.:D:D:D

K tématu: mám neslyšícího kolegu ale krabičky nehledá.

muzu se k hledani pridat?:)vloni jsem se znakovku ucila, takze sem toho uz docela dost zapomela, ale bere me to porad stejne, kdyz zalovim v mozku, tak bych byla schopna sehnat kontakt na cloveka, co se stara o neslysici na vysocine, mozna by o nekom vedela:)dela i tumoceni vsude ruzne po republice,takze si myslim, ze kdyz bude vedet o co jde, tak ze rekne:)